BusinessCompanii

HP prelungeşte parteneriatul cu Ericsson pentru transformarea mediului IT

Ericsson logoDivizia HP Enterprise Services a anunțat prelungirea cu trei ani a contractului cu Ericsson, cel mai important furnizor global de tehnologie și servicii pentru operatorii telecom.

Odată cu prelungirea acestui parteneriat, HP se va concentra pe  transformarea mediul IT al Ericsson și a-l pregăti pentru a susține noi nevoi de business. În acest sens, HP va muta serviciile desktop ale Ericsson către modelul desktop-as-a-service folosind soluția HP Workplace360 Services alături de HP Client Virtualization Services.

După finalizarea implementării, majoritatea angajaților Ericsson vor avea posibilitatea de a folosi orice dispozitiv pentru a accesa cea mai mare parte a aplicațiilor și documentelor companiei, din orice locație.

HP va furniza și soluția HP Service Desk Services, creând astfel un model de servicii standardizat și eficient care le oferă angajaților un singur contact pentru rezolvarea incidentelor și solicitărilor de ordin tehnologic. Angajații vor putea accesa aceste servicii în diferite moduri, inclusiv prin telefon, email, chat sau printr-o platformă online care oferă informații pentru ca ei să își rezolve independent problemele, toate acestea creionând un mediu cu soluții bazate mai mult pe modelul self-help.

Tranziția către o soluție IT bazată pe cloud sprijină obiectivul Ericsson de a crea un mediu intern mai flexibil și mai scalabil, în paralel cu standardizarea costurilor serviciilor. Cu ajutorul unui mediu standardizat, Ericsson își poate diminua costurile IT.

”Tehnologia cloud le oferă companiilor globale precum Ericsson flexibilitatea necesară pentru a se dezvolta, dându-le posibilitatea unor angajați tot mai mobili să își ajute clienții indiferent de locul în care se află”, a spus Howard Hughes, Vicepreședinte senior și General Manager pentru regiunea Europa, Orientul Mijlociu și Africa, HP Enterprise Services.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button