GadgetSmartphone

HUAWEI a lansat cel mai subțire smartphone din lume

Ascend P6Huawei a lansat HUAWEI Ascend P6, cel mai subțire smartphone din lume care măsoară 6,18 mm. Smartphone-ul are un procesor quad-core de 1.5GHz și un corp metalic subțire. Cu ecranul său in-cell high definition de 4,7-inci, cu cea mai bună cameră frontală de 5MP existentă în industrie și cu un software uimitor, HUAWEI Ascend P6 este definiția eleganței contemporane.

“HUAWEI Ascend P6 este o vedetă printre smartphone-uri datorită design-ului său unic, camerei performante și interfeței intuitiv de folosit, proprietară Huawei, Emotion UI,” a declarat Richard Yu, Chief Executive Officer, Huawei Consumer Business Group. “Continuare a seriei de smartphone-uri de succes din gama Ascend P, HUAWEI Ascend P6 oferă tehnologii de vârf și un design care e pur și simplu uimitor.” , a adăugat acesta.

HUAWEI Ascend P6 este ultra ușor, cu o grosime de doar 6.18mm și o greutate de aproximativ 120g. Deși este îndeajuns de mic încât să încapă în buzunare sau genți minuscule, stilatul smartphone  HUAWEI Ascend P6 a fost creat să fie văzut și  dorit! Acesta include un procesor quad-core de 1.5GHz, sistemul de operare Android 4.2.2, o baterie de 2000mAh, un ecran LCD HD de 4.7-inci cu tehnologia in-cell precum și cu cea ‘MagicTouch’ pentru o capacitate de răspuns rapidă chiar și atunci când utilizatorul poartă mănuși.

Vârf de gamă al seriei de smartphone-uri Huawei Ascend P, HUAWEI Ascend P6 se remarcă printr-un design contemporan potrivit pentru utilizatorii aflați în pas cu moda. Aspectul metalic al smartphone-ului, cu linii naturale, este în același timp şi foarte elegant.

În cazul în care utilizatorii vor să se fotografieze singuri, găsesc la acest smartphone cea mai bună cameră dispusă frontal din industrie, de 5MP și capabilitățile de auto corecție a feței  care vor surprinde cadre perfecte numai bune de împărtăşit cu ceilalţi. Camera principală BSI, de 8MP, cu deschidere de F2.0 și vedere macro de 4cm permite deasemenea înregistrarea și redarea video 1080P full HD. Datorită software-ului IMAGESmart, propietar Huawei, smartphone-ul HUAWEI Ascend P6 transformă chiar și cel mai novice fotograf într-unul profesionist, oferindu-i funcții precum contrast și subliniere a culorilor, recunoaștere auto a scenelor, focus pe urmărirea obiectelor și corecții ale pozelor.

HUAWEI Ascend P6 este mai intuitiv și personalizabil datorită interfeței Huawei Emotion UI. Inspirat de oameni, conceput pentru utilizatorii de telefoane din întreaga lume, Huawei a adunat păreri de la mai bine de 5 milioane de consumatori pentru a contribui la  optimizarea ultimei versiuni a interfeței Emotion UI. Interfața propietară Huawei include update-uri la Uni-Home inclusiv securitate sporită, precum și widget-urile Huawei, Me Widget, MagicTouch și SmartReading. Noile funcții cu care interfața este dotată sunt fotografierea panoramică și  recunoașterea facială în fotografii.

Tehnologiile unice Huawei pentru optimizarea consumului și economisirea de energie, Automated Discontinuous Reception (ADRX) și Quick Power Control (QPC) , îmbunătățesc performanța cu mai bine de 30%, în comparație cu alte smartphone-uri care au baterii de aceeași mărime. Datorită capabilității multi-screen AirSharing, utilizatorii se pot conecta la o gamă variată de echipamente pentru a crește productivitatea la locul de muncă, prin partajarea ușoară a documentelor, sau se pot juca fără probleme cu un decalaj minim.

HUAWEI Ascend P6 este disponibil în variantele de culoare negru, alb și roz, cu huse care se asortează. Livrarea acestuia se va face începând din iunie în China, urmând ca în țările din Europa de Vest să ajungă din iulie prin intermediul Vodafone, Telefonica, Orange, H3G, O2, Carphone Warehouse, TalkTalk, Media Markt & Saturn, TIM și online prin intermediul Amazon și CDiscount, alte piețe urmând să fie adăugate listei.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button