Foto-VideoGadget

TP Vision lansează noile modele de televizoare Philips

Philips DesignLine - 16TP Vision redefineşte conceptul de televizor şi anunţă introducerea pe piaţa românească a noilor televizoare Philips Seriile 5000, 6000, 7000, 8000 şi DesignLine, caracterizate de Design, Smart TV, Smart Interaction şi calitatea imaginii, toate potenţate de tehnologia unică Ambilight, care îmbunătăţeşte experienţa de vizionare şi interacţiunea utilizatorului cu televizorul.

Televizoarele Philips aduc tehnologiile la vârful degetelor tale şi, în plus, îţi oferă ceva unic, spectaculos, ceva ce numai la televizoarele Philips poţi găsi: tehnologia Ambilight.

Noile televizoare Philips se disting prin caracteristicile tehnice si designul inovator, îmbinate armonios cu accentul pus pe plăcerea utilizatorului de a vedea, a simţi şi a interacţiona cu televizorul. Din 1923, Philips a reinventat continuu conceptul de televizor. În 2013, prin seria DesignLine, aducem un televizor cu adevărat diferit,  ce reuneşte tehnologiile premiate, designul spectaculos şi calitatea Philips,

Sebastian De Lazzero, Senior Marketing Specialist, Adriatics, S.Balkan & Hungary TP Vision

 DesignLine

Philips DesignLine este caracterizat printr-un stil neconvenţional şi o formă unică. Ecranul televizorului Philips DesignLine este reprezentat de o suprafaţă de sticlă, cu gradient de la negru la transparent, care maschează televizorul atunci când acesta nu este în funcţiune. Odată pornit, sticla şi tehnologia Ambilight pe trei laturi conferă ecranului un efect magic de plutire, completând conceptul de design unitar. Gândit pentru a se încadra în sfera obiectelor decorative de interior prin design, DesignLine oferă funcţionalitatea unui televizor şi calitatea uimitoare a imaginii. Fiind un televizor premium, oferă o gamă întreagă de setări interactive şi opţiuni de streaming.

Seria 8000

Noile modele premium de televizoare Philips Seria 8000 sunt proiectate să se ridice la aşteptările celor mai exigenţi consumatori, care combină designul de excepţie cu o listă impresionantă de caracteristici tehnice. Modelele PFL8008 oferă capacităţi avansate de conectare şi streaming, o calitate excelentă a imaginii atât în format 2D, cât şi 3D, posibilităţi sofisticate de interacţiune cu utilizatorul, servicii interactive Smart TV şi o telecomandă ce permite navigarea prin pointer sau tastatură.

Seria 7000

Noile modele de televizoare Philips Seria 7000 se adresează consumatorilor care îşi doresc un televizor premium, sofisticat, adecvat unui interior modern. Ambele modele au caracteristici de imagine superioare, Ambilight XL pe 3 laturi şi sunt extrem de uşor de utilizat. Seria 7000 propune două variante de design: 1) Philips PFL7008 este un model cu un ecran din sticlă, fără montură, plasat într-o ramă subţire, neagră, din aluminiu şi cu suport argintiu sub ecran; 2) Philips PFL7108 are un aer trendy, cu un suport şi carcasa din spate de culoare albă. Ambele modele se potrivesc perfect într-un interior modern. Şi, în ciuda designului cu linii subţiri, ambele modele dispun şi de o cameră integrată pentru SkypeTM sub ecran.

Seria 6000

Noile modele de televizoare Philips Seria 6000 sunt o alegere excelentă pentru consumatorii care îşi doresc un echilibru între designul atractiv, calitatea excelentă a imaginii, servicii Smart TV extinse, capabilităţi de streaming, uşurinţă în utilizare şi un preţ accesibil. Noua serie dispune de un design foarte modern, fără ramă, completat de un stand elegant şi discret.

Seria 5000

Noile modele de televizoare Philips Seria 5000 au un design ultrasubţire, Ambilight pe două laturi şi tehnologie Full-HD LED, oferă posibilităţi infinite prin Smart TV şi cea mai simplă experienţă 3D disponibilă până în prezent.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button