TravelTrends

Happy Tour, două premii la ”Hotel Tourism & Leisure Investment Forum”

javier_garcia del ValleHappy Tour a fost desemnată, pentru al treilea an consecutiv, cea mai bună agenție de travel a anului de către experții din industria ospitalității și turismului. Premiul a fost acordat în cadrul celei de-a șasea ediții a Hotel Tourism & Leisure Investment Forum – organizat de către Evensys -, eveniment care a avut loc la începutul acestei săptămâni. 

Acest premiul vine ca o recunoaștere pentru munca depusă de echipa Happy Tour. Am încercat în fiecare an să venim mai aproape de clienții noștri și să le oferim cele mai bune produse.  Iar piața a simțit acest lucru și ne-a reconfirmat poziția de lider”,

Javier Garcia del Valle, executiv vicepresident și CEO al grupului Happy Tour.

De asemenea, Happy Tour/FCM România a câștigat și premiul de ”cea mai bună agenție de business și MICE (meetings, incentives, conferences, events)”, în cadrul aceleași gale. ”Mulțumesc pe această cale clienților noștri care ne-au fost alături ani de zile și ne-au oferit posibilitatea de a crește și de a dezvolta produse adecvate nevoilor fiecăruia dintre ei. Îi asigurăm în continuare de sprijinul nostru, astfel încât colaborarea să fie din ce în ce mai fructuoasă”, spune Javier Garcia del Valle.

Happy Tour Group a fost declarată câștigătoare în urma votului unui juriu format din 16 reprezentanți din turism, dar și a votului publicului (prin intermediul online-ului românii au avut acces la fiecare categorie și a putut să-și voteze preferații dintr-o listă de agenții nominalizate).

Happy Tour a fost înființată în 1996 ca o afacere de familie și este cea mai mare agenție de turism de 12 ani. La finalul anului 2007, compania a fost achiziționată de fondul de investiții GED Capital. În 2010, Happy Tour a achiziționat agenția Travel House International și portalul online Paravion.ro, înființând Paravion Tour. În 2011, Happy Tour a achiziționat turoperatorul Prestige Tours. Începând cu 2011, Happy Tour Group a devenit reprezentantul în România a FCM Travel Solutions – o rețea mondială de agenții de turism din 80 de țări.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button