GadgetTrends

Vara perifericelor hot: noi gadgeturi de la Genius

KB-G265-2Genius prezintă noile gadgeturi din gama de periferice: tastatura de gaming KB – G265 și combo-ul KB-8000.

Tastatura Genius KB – G265

Genius lansează o nouă tastatură de gaming, KB – G625, cu literele tastelor iluminate, permiţând apăsarea simultană a 20 de taste, graţie tehnologiei anti-ghost.

Modelul Genius KB – G265 beneficiază de opt taste rapide, pentru acces facil la funcţii importante. Pentru  a uşura conectarea căştilor sau a mouse-ului, Genius KB – G625 dispune şi de două porturi USB.

Rata de raportare este de 1000 Hz, ceea ce vă oferă un avantaj competitiv, oferind astfel un timp de răspuns de 1ms.

De asemenea, modelul dispune de o funcție ce permite dezactivarea tastelor Windows, pentru a evita orice întrerupere a sesiunii de joc. Disponibilă în magazine la prețul de 119.90 lei.

Combo Genius KB 8000

Modelul KB 8000 este cel mai economic și atractiv combo Genius, oferind performanță la un preț accesibil. Tastatura de dimensiuni standard dispune de tehnologia anti-interferențe la 2.4 GHz și o structură îmbunătățită a tastelor. Având cursa mai scurtă, confortul este sporit şi nivelul de zgomot redus.

Modelul dispune de 12 taste rapide pentru controlul media, al volumului și pentru acces la Internet.

Mausul optic, cu rezoluție de 1200 DPI şi cu design ergonomic, este construit pentru utilizarea îndelungată. Disponibil în magazine la prețul de 64.90 lei.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button