Parenting

GTS Telecom a castigat premiul EuroCloud pentru cea mai buna oferta de Cloud

cloudGTS Telecom, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de telecomunicații bazate pe infrastructură din România, parte a grupului GTS Central Europe, a câștigat premiul EuroCloud România pentru cea mai bună ofertă de Cloud – Infrastructura ca Serviciu (IaaS), pentru serviciul GTS Virtual Hosting Environment. Această distincție asigură companiei calificarea în competiția EuroCloud Europa.     

Ediția națională a premiilor EuroCloud a avut loc în premieră în luna iulie a acestui an, și a cuprins patru categorii: Cea mai bună ofertă de Cloud (Iaas, Saas, Paas); Cel mai bun startup de Cloud; Cel mai bun proiect de Cloud – sectorul privat; Cel mai bun proiect de Cloud – sectorul public. În cadrul competiției s-au primit 12 candidaturi de la jucători importanți de pe piața locală. Câștigătorii fiecărei categorii sunt pre-calificați pentru a participa la premiile EuroCloud Europa, care vor avea loc în perioada 15-16 octombrie la Luxemburg, în cadrul congresului EuroCloud. Alături de România, care va participa în premieră la acest congres, se numără Austria, Franța, Germania, Luxemburg, Portugalia, Spania, Elveția, Turcia și Marea Britanie.

Suntem deosebit de încântați de faptul că serviciul nostru GTS Virtual Hosting Environment a primit distincția EuroCloud România pentru cea mai bună ofertă Cloud, o categorie care a beneficiat de cel mai mare număr de candidaturi înscrise. Totodată, este o onoare să participăm la competiția EuroCloud Europa din acest an, unde România va fi prezentă pentru prima dată. Vom continua să investim în serviciile de tip Cloud pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de business în permanentă evoluție ale clienților noștri“

Răzvan Stoica, Director General al GTS Telecom

GTS este activă în sectorul serviciilor Cloud încă din 2011, fiind una dintre companiile care au pus bazele acestui tip de tehnologie în regiune. Cu o gamă completă de servicii de Cloud (Infrastructura ca Serviciu: IaaS) de tip public, hibrid și privat de calitate superioară, GTS se adresează segmentului de companii medii și mari, fiind furnizorul preferat de numeroase companii de top din România, dar și internaționale.

Serviciul GTS Virtual Hosting Environment oferă mediului de business resurse de calcul și de rețea la nivel enterprise, bazate pe o infrastructură Cloud localizată în centre de date de ultimă generație ale GTS. Serviciul GTS se remarcă atât prin nivelul de scalabilitate peste media pieței, cât și prin elasticitatea componentelor de calcul (CPU, RAM, HDD) și de rețea. Compania operează o platformă state-of-the-art, implementată în diverse locații din Europa Centrală, bazată pe tehnologii de ultimă generație furnizate de VMware, Cisco, NetApp, CommVault. Conectivitatea serviciilor de Cloud este asigurată de soluții solide de Internet, VPN și Ethernet de până la 10 Gbps, folosind rețelele regionale MPLS și Ethernet operate de GTS.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button