BusinessStartup

GECAD NET extinde programul Autodesk dedicat start-up-urilor

market-researchGECAD NET anunță astăzi extinderea programului Autodesk dedicat încurajării start-up-urilor românești ce au nevoie de programe de proiectare asistată. Astfel, companiile care au fost înființate acum cel mult doi ani pot achiziționa licențe Autodesk, prin GECAD NET, cu un discount de până la 40%.

De asemenea, prin extinderea acestui program, au acces la licențe Autodesk cu reducere nu doar companiile din media & entertainment, ci și cabinetele mici de arhitectură și design, firmele de topografie și cadastru, subcontractori ai marilor firme de infrastructură sau companiile mici de proiectare mecanică.

CristinaAntonAm dorit să oferim o șansă la dezvoltare mai rapidă nu doar companiilor foarte tinere, ci și start-up-urilor care au reușit să treacă de primul an de activitate. Mai mult, ne dorim ca o plajă mai largă de firme mici să aibă acces la software de proiectare cu care să își organizeze mai bine proiectele și să crească mai repede afacerile“

Cristina Anton, Autodesk Business Manager în cadrul GECAD NET

În continuare, startup-urile din media&entertainment pot aplica până pe 30 iulie pe site-ul GECAD NET pentru achiziția a 3 licențe cu

  • 50% reducere la suitele Autodesk Entertainment Creation Suite 2014 în sistem de subscripție
  • 40% reducere la produsele individuale din gama Autodesk Media&Entertainment: 3DS MAX 2014, Maya2014, Softimage 2014, Mental Ray 2014 în subscripție, cu condiția să aibă între 6 luni și un an de la înființare.

Companiile care vor să beneficieze de acest program și care au activitate în alte domenii sau au depășit un an de la înființare pot, de asemenea, să apeleze la echipa GECAD NET pentru a achiziționa un număr nelimitat de licențe Autodesk (AutoCAD, soluții verticale sau suite Autodesk), cu un discount de până la 40%, până la data de 31 august 2013“, precizează Cristina Anton. Produsele care intră în noua ofertă sunt AutoCAD Civil 3D, MAP 3D, Mechanical, Inventor, PLANT 3D, P&ID, Electrical, Architecture Revit Architecture, Revit Structure, Revit MEP, AutoCAD, Navisworks și altele.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button