GadgetTrends

Gadget Trends: Panasonic prezintă noua gamă de produse, colecția 2013!

GH3-Storyboard-2Noua gamă de televizoare Smart VIERA Plasma şi LED/LCD disponibilă pentru Europa a fost îmbunătăţită, camerele foto şi video oferă conectivitate îmbunătăţită, opţiuni de personalizare, calitate superioară a imaginii şi design de ultimă generaţie, iar gama de aparate electrocasnice ecologice a fost extinsă cu noile maşini de spălat cu aburi, cu noile uscătoare şi noua gamă de produse pentru bucătărie. În paralel, gama de playere Blu-ray Disc 2013 se concentrează pe imaginea de înaltă calitate, sunet, design şi conectare inteligentă la reţea. Becurile LED de 32W, 48W şi 60W E27 şi noua generaţie de becuri E14 LED, alături şi de cel mai nou model  în varianta 60W de tip clear şi 55W de tip frosted extind oferta Panasonic de becuri.

Anul 2013 reprezintă pentru Panasonic o perioadă a inovaţiilor şi a noilor lansări de produse creative şi practice. Întreaga gamă de produse este acum disponibilă în toate magazinele partenere Panasonic din ţară.

Smart VIERA

Gama de televizoare Smart VIERA introduce platforma „Smart TV Made Easy”, ce prezintă o serie de noi caracteristici şi funcţii care oferă cea mai intuitivă şi mai customizabilă experienţă pentru utilizator, toate elementele preferate fiind reunite pe ecranul televizorului. Smart VIERA este proiectat să asigure cea mai accesibilă experienţă Smart TV, fiind centrat în jurul noii funcţii “Ecranul meu de pornire”, o opţiune inovatoare de personalizare care permite fiecărui utilizator dintr-o familie să se exprime într-o notă personală, prin colectarea întregului conţinut şi al aplicaţiilor favorite într-un singur loc. Pentru a simplifica şi mai mult experienţa de căutare pe TV, Panasonic a introdus o nouă funcţie de Voice Interaction, iar aplicaţia VIERA Remote 2.0 cu funcţia Swipe and Share 2.0 permite transferul de conţinut de pe sau spre televizorul VIERA, tranformând totodată tableta sau smartphone-ul într-un ecran secundar la îndemână.

Generaţia 2013 Smart VIERA Plasma a fost creată pentru a oferi o experienţă personalizată cu televizorul, reunind toate elementele preferate într-un singur loc, adiţional faţă de funcţii de conectivitate avansate, calitatede top a imaginii şi design impresionant. Generaţia 2013 VIERA Plasma – incluzând seriile ZT60, VT60, GT60, ST60 şi X60 se bazează pe elemente cheie de dezvoltare ce au fost îmbunătăţite sau dezvoltate: calitatea imaginii, operarea facilă, conectivitatea, designul şi economisirea de energie. Şi gama LED/LCD combină tot ce e mai bun din conţinutul Internet, televiziune, reţele sociale şi aplicaţii pentru a oferi acces rapid şi uşor la toate lucrurile preferate. Prin cele 28 de modele în nouă serii noi – inclusiv modelele emblematice WT60 şi DT60 – Panasonic oferă dimensiuni ale ecranului între 19 inci şi 60 inci.

Camerele foto si video

FT5_TS5d_front_resize_v2Noua linie de camere compacte LUMIX pentru 2013, ilustrează combinaţia optimă dintre calitatea fotografiei, funcţionalitatea inteligentă şi un design uluitor De asemenea, noua linie oferă opţiuni noi de conectivitate, incluzând Wi-Fi şi tehnologii NFC, pentru a furniza cea mai variată gamă de opţiuni de fotografiere, de vizualizare la distanţă şi distribuire instantă pe reţelele sociale.

Gama compactelor a fost completată anul acesta cu noul LUMIX DMC-LF1. Aparatul incorporează de asemenea un senzor MOS de 12.1 megapixeli şi sensibilitate ridicată ISO pentru performanţe desăvârşite în medii cu lumină slabă, precum şi alte funcţii. LUMIX DMC-LF1 oferă control complet asupra fotografiei, iar prin Wi-Fi şi conectivitatea NFC oferă posibilitatea de a distribui instant imagini şi videoclipuri.

LUMIX TZ40 este cea mai avansată camera foto şi video hibrid de la Panasonic. Calitatea imaginii excepţională, senzorul MOS de sensibilitate ridicată, îmbunătăţit la 18.1 megapixeli, zoom optic 20x, capacitate de înregistrare video 50p Full HD prezintă atuururile ce-o recomandă.

Noul LUMIX FT5 este modelul de vârf de cameră subacvatică şi rezistentă la şoc. Rezistenţa sub apă la o adâncime de 13 m, rezistenţa la şocuri de la înălţimea de 2 metri, rezistenţa la îngheţ la o temperatură de -10 grade Celsius şi rezistenţa la o presiune de 100 kg, toate aceste avantaje transformă LUMIX FT5 în cea mai solidă cameră compactă de pe piaţă.

GH3_H_HS12035_slant_LCD_resizeLUMIX LZ 30, permite o mai mare libertate pentru fotografie cu un zoom optic mai puternic de 35x şi cu opţiuni şi moduri creative. Zoom-ul de mare putere permite apropierea obiectelor aflate la distanţă la o rezoluţie full de 16.1 megapixeli, în timp ce lentila ultra wide-angle de 25 mm a camerei furnizeză aproximativ de două ori zona de fotografiere a unei lentile standard de 35mm.

LUMIX XS1 reprezintă cel mai elegant şi subţire model destinat fotografiilor cotidiene. Cu senzor de 16.1 megapixeli şi un design ultra subţire de doar 14 mm grosime, XS1 este ideal pentru utilizatorii de smartphone-uri care sunt preocupaţi de calitatea fotografiilor lor zilnice.

Noua cameră compactă LUMIX SZ9 de la Panasonic este dotată cu caracteristici potrivite pentru orice tip de fotografie, fie că utilizatorul captează în imagini familia şi prietenii, scene de vacanţă sau o ieşire în oraş.

Iar noua cameră LUMIX DMC-SZ3 menţine design-ul subţire şi elegant pentru care este recunoscută această clasă de camere compacte, în timp ce caracteristicile mai reduse se pliază pentru cei cu un buget mai redus.

Gama LUMIX G a fost completată anul acesta cu doua noi camere mirrorless, modelele DMC-GF6 şi DMC-G6. Având 19 filtre pentru efecte, DMC-GF6 nu este doar o cameră interschimbabilă, ci un instrument creativ, conexiunea Wi-Fi şi funcţia NFC (Near Field Communication) permiţând fotografierea cu uşurinţă de la distanţă folosind tableta sau smatphone-ul şi facilitează transferul de imagini.

Noua cameră DSLM (Digital Single Lens Mirrorless), LUMIX G6 oferă un senzor Live MOS de 16.05MPixeli, sisteme de reducere a zgomotului şi funcţia de ‘Low Light AF’ permiţând fotografilor să capteze imagini de calitate, indiferent de situaţie, chiar şi cu lumină slabă.

Gama este completată de noul obiectiv interschimbabil Vario 14-140mm/F3.5-5.6 ASPH./POWER O.I.S. Noul obiectiv include un zoom optic de 10x, într-un corp metalic compact şi este conceput special pentru camerele mirrorless LUMIX G, şi pentru sistemele Micro Four Thirds. Obiectivul este compatibil şi cu sistemul de citire a datelor de pe senzor la un maxim de 240 fps pentru a profita din plin de avantajele camerelor care prezintă funcţia de high-speed AF, cum ar fi LUMIX DMC-GH3 şi noul LUMIX-G6.

Şi gama de camere video Panasonic a fost îmbunătăţită cu noi produse intrate în portofoliu. Cele şase camere video noi full-HD – modelele HC-X920, HC-V720, HC-V520, HC-V510, HC-V210 şi HC-V110 – îmbunătăţesc performanţele de filmare, chiar şi în condiţii de luminozitate redusă, permit filmare, arhivare, partajare şi vizualizare inteligentă şi o filmare la un nivel perfect uniform. Modelele HX-WA30 şi HX-WA3 permit realizarea filmelor şi a fotografiilor confortabil, utilizând o singură mână, chiar şi în medii umede şi reci, cum ar fi pe pârtiile de schi. Modelul HX-WA30 poate filma subacvatic, la o adâncime de 10 m timp de 60 minute; este rezistent la îngheţ, până la o temperatură de -10°C şi se laudă cu o rezistenţă la şocuri, pentru căderi de până la 1,5 m.

Electrocasnice inteligente şi ecologice

filtru de cafeaPanasonic a dus mai departe angajamentul său pentru electrocasnice inteligente şi ecologice, prin introducerea noului uscător NH-P80S1 şi a maşinii de spălat NA-140VS4, ambele cu cea mai recentă tehnologie Steam Action. Tehnologia Panasonic Heat Plate creează particule de abur mai fine şi mai puternice decât sistemele convenţionale, permiţând o serie de posibilităţi şi setări noi. Hainele finisate cu Steam Action au mult mai puţine cute decât cele spălate convenţional sau care trec printr-un ciclu de uscare. Mulţumită particulelor mai mici şi unui jet mai puternic de abur injectat în cuvă, aburul pătrunde mai eficient şi mai bine în fibre, readucându-le la forma lor originală, fără cute. Iar cuva uscătorului NH-P80S1, cu o capacitate mare, de 8 kg şi o pompă de căldură cu tehnologie revoluţionară, permite de asemenea, performanţe de energie din clasa A++.

În plus, toaster-ul şi filtrul de cafea Panasonic, alături de ceainicul din gama Breakfast Series au fost recompensate anul acesta cu cele mai râvnite premii de design, red dot.

Playere Blu-ray Disc

Totodată, Panasonic şi-a extins şi gama gamă de playere Blu-ray Disc cu trei modele noi, full-HD 3D – DMP-BDT330, DMP-BDT230 şi DMP-BDT130, precum şi un player 2D Blu-ray Disc – modeluul DMP-BD79. Suplimentar, Panasonic menţine succesul modelelor FULL-HD 3D 2012 – DMP-BDT500 şi DMP-BBT01. Toate cele cinci modele compatibile 3D includ platforma IPTV proprietară Panasonic, VIERA Connect, în timp ce modelul 2D prezintă un pachet diferit de conţinut online selectat. Cele două modele Blu-ray comaptibile 3D includ funcţia Miracast – oglindirea afişajului, care permite utilizatorilor să transfere fotografiile şi filmele realizate cu telefonul inteligent sau tableta PC pe ecranul HDTV cu doar o trecere a degetului pe ecran.

40W LED Modern ClassicCorpuri de iluminat

În ce priveşte strategia corpurilor de iluminat, obiectivul Panasonic este de a deveni până în martie 2016, a treia companie pe piaţa europeană in domendiul iluminatului, cu o cifra de afaceri de 150 milioane de euro. Gama becurilor LED a fost extinsă cu două noi produse: 60W de tip clear şi 55W de tip  frosted.

În plus, gama a fost extinsă şi cu becurile de 32W, 48W şi 60W E27 şi noua generaţie de becuri E14 LED. Becurile produc o luminozitate de înaltă calitate, cu o durată de viaţă de 25.000 de ore – echivalentul a 25 de ani.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button