GadgetTrends

Gadget Trends: Logitech a lansat primele dispozitive dedicate Samsung Galaxy Tab 3

Logitech KBFolio_S310_pentru Samsung Galaxy Tab 3_1Noua colecție include Logitech Ultrathin Keyboard Folio for Samsung Galaxy Tab 3 10.1 și trei carcase: Logitech Folio Protective Case for Samsung Galaxy Tab 3, modelele pentru versiunea de 10.1 inch, 8.0 inch și 7.0 inch. Realizate din materiale rezistente la apă, aceste noi carcase oferă protecție totală, în ciuda subțirimii și greutății mici. Logitech Ultrathin Keyboard Folio dispune de o tastatură integrată ce facilitează o tastare rapidă, cursivă și confortabilă.

“Am creat pentru prima oară accesorii pentru Samsung Galaxy Tab 3,” a precizat Mike Culver, vice președinte și manager general pe categoria mobility în cadrul Logitech. “Scopul nostru cu fiecare accesoriu pentru tabletă este acela de a aduce la perfecțiune cele mai mici detalii care să îmbunătățească experiența utilizatorilor. Dispunând de materiale rezistente și layout-uri de tastatură confortabile, Logitech Ultrathin Keyboard Folio și Logitech Folio oferă această perfecțiune.”

Logitech Ultrathin Keyboard Folio pentru Samsung Galaxy Tab 3 10.1 dispune de o tastatură Bluetooth ale cărei taste sunt așezate precum cele de la o tastatură obișnuită, asigurând o experiență a tastării rapidă, cursivă și confortabilă. Sistemul SecureLock păstrează marginile tabletei Galaxy Tab fixate de ramă cu ajutorul unor clame, în timp ce magneții mențin carcasa închisă atunci când tableta nu este folosită. Acest sistem funcționează în tandem cu un stand ce menține Galaxy Tab în două poziții perfecte: o poziție ce permite tastarea și o alta, cu tastatura acoperită, ce permite o navigare confortabilă.

Dacă ești în căutarea unei huse pentru tabletă care să nu dispună și de tastatură, atunci Logitech Folio for Samsung Galaxy Tab 3 pentru versiunea de 10.1 inch, 8.0 inch sau 7.0 inch sunt o alegere foarte potrivită. Acoperind total tableta Galaxy Tab cu materiale rezistente, aceste carcase sunt concepute să protejeze tableta împotriva zgârieturilor, vărsărilor sau lovirilor accidentale.

Preț și disponibilitate

Logitech Ultrathin Keyboard Folio for Samsung Galaxy Tab 3 10.1 va fi disponibilă în Europa începând cu luna octombrie la un preț recomandat de 99,99 Euro. Logitech Folio Protective Case for Samsung Galaxy Tab 3 10.1, 8.0 și 7.0 vor fi disponibile în Europa începând cu luna octombrie 2013 la un preț recomandat de 49,99 Euro.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button