Life&StyleLuxury

QisDESIGN în România: care sunt noutățile BenQ

Compasso (1)QisDESIGN, brandul premium de produse de iluminat BenQ, inspirat de filosofia “Imagine another possibility”, extinde gama de produse pe piața din România prin lansarea noilor modele de corpuri de iluminat Hatha și Compasso.

“Produsele premium de iluminat QisDESIGN sunt disponibile pentru vizionare și comandă în showroom-ul Italian Design and Architecture, dar și la partenerii tradiționali ai BenQ din România. Extindem, astfel, portofoliul de produse de iluminat la nivel local, după ce am implementat în mai multe puncte din țară soluții de iluminare publică și de business”, a declarat Dragoș Salamac, Country Head BenQ pentru România.

Echilibrul perfect: Hatha

Hatha(1)Inspirată din armonia tehnicilor Hatha Yoga, noile lămpi premium Hatha, îmbină robustețea cu flexibilitatea specifică tehnicilor de Yoga.

Corpul lămpii este creat dintr-un cauciuc special, care asigură flexibilitate în orice unghi, iar baza este formată dintr-un aliaj de zinc care aduce echilibru designului. Combinația de cauciuc și zinc definește perfect conceptul “Dynamic Stillness”, potrivit atât pentru birou, cât și pentru camera de relaxare din casă.

Lămpile Hatha, echipate cu tehnologie de iluminare LED, sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic, distribuind uniform o intensitate luminoasă de 1200 lumeni, cu un consum de numai 6W.

Științele exacte în design: Compasso

Compasso (3)Inspirată din rigurozitatea științelor exacte, lampa Compasso este o declarație de artă și tehnologie pentru un colț echilibrat de lumină. Respectând principiul de funcționare a compasului, lampa Compasso poate fi ajustată până la 360 de grade, descriind linii, cercuri și arce de cerc pentru a oferi lumina perfect adaptată activității desfășurate.

Lampa este formată din două brațe de aluminiu, un cerc de cauciuc și o bază din aliaj de zinc. Brațele de aluminiu și componenta metalică de ajustare reprezintă rezultatul efortului designerilor de a îmbina elemente dure cu elemente delicate,forme și funcții într-un produs premium, potrivit pentru birourile celor pasionați de stil. Ajustabilă, pliabilă, cu lumină uniformă și posibilitatea de a regla intensitatea luminoasă, lampa Compasso vine cu un design care permite fiecărui utilizator să își creeze cel mai stilat colț de lumină.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button