Smartphone

Gadget Trends: GALAXY S4 zoom, primul smartphone cu zoom optic 10x

GALAXY S4 zoom photo2Considerat de specialiști un dispozitiv revoluționar, GALAXY S4 zoom oferă cele mai bune funcții ale unui smartphone de înaltă performanță, dar și cele ale unui aparat de fotografiat de top.

Samsung a anunțat astăzi lansarea dispozitivului Samsung GALAXY S4 zoom, un dispozitiv puternic care combină eleganţa celor mai recente smartphone-uri GALAXY S4 cu o capacitate fotografică superioară.

Făcând parte din familia GALAXY S4, GALAXY S4 zoom a pornit de la ideea de a crea un singur dispozitiv, care poate îndeplini atât rolul unui smartphone de vârf, cât și rolul unui aparat de fotografiat compact de ultimă generație. Combinând zoom-ul optic 10x, senzorul 16 Mega Pixel CMOS, OIS și blitz-ul Xenon cu cea mai recentă tehnologie Samsung GALAXY S4, GALAXY S4 zoom stabilește noi standarde pentru captarea unor fotografii perfecte cu telefonul mobil.

„Samsung GALAXY S4 zoom reprezintă încă un pas înainte în modul în care Samsung lucrează pentru a îmbunătăți viața clienților noștri din întreaga lume,” a declarat DJ Lee, Președinte și CEO, șeful diviziei IT & Mobile Communications, Samsung Electronics. „Oamenii doresc să capteze și să distribuie momentele importante din viaţa lor la cea mai înaltă calitate posibilă, dar de multe ori nu au spațiul sau dorința de a căra un aparat foto destinat acestui scop. GALAXY S4 zoom schimbă acest lucru pentru totdeauna, combinând funcționalitatea de top și conectivitatea GALAXY S4 cu o experiență fotografică de înaltă calitate, specifică unui aparat foto compact. Rezultatul este cu adevărat ce este mai bun din ambele părţi, fără compromis.”

O interfață nouă revoluționară

Puteți face totul, fără să ratați ceva, datorită revoluționarului Zoom Ring, un mod simplu și intuitiv de a accesa caracteristicile cheie GALAXY S4 zoom. Când vă aflați în mijlocul unui apel telefonic și veți vedea ceva ce este trebuie neapărat împărtășit, o răsucire rapidă a Zoom Ring va activa funcția In-Call Photo Share, permițându-vă să fotografiați și să distribuiți o imagine direct prin MMS către orice persoană cu care vorbiți.

Pentru o navigare ușoară a camerei, Zoom Ring poate fi folosit pentru a activa Quick Launch și funcții Shortcut, oferindu-vă acces la mai multe moduri de aparat de fotografiat, inclusiv Auto, Gallery și Smart Mode, cu o simplă mișcare a mâinii.

Zoom Ring revoluționează, de asemenea, sistemele convenționale de control ale unei camere cu zoom. Controlul optic digital al zoom-ului, care înlocuiește cadranele și butoanele tradiționale, face dispozitivul mai ușor de utilizat. Precizia calității profesionale și ușurința de utilizare sunt accesibile cu doar o simplă mișcare a mâinii, facilitând realizarea imaginilor.

Suprinde cele mai bune imagini

Când vine vorba de fotografii de înaltă calitate, un dispozitiv mai mare nu este întotdeauna mai bun. Zoom-ul optic 10x și senzorul 16MP BSI CMOS ale GALAXY S4 vă permit să surprindeți imagini frumoase de departe sau de aproape, în toate condițiile de iluminare, fără a fi nevoie să transportați un echipament foto greu. În plus, Stabilizatorul Optic de Imagine (OIS) minimalizează neclaritatea și stabilizează imaginea în timp ce se folosește zoom-ul, pentru fotografii de înaltă calitate și clipuri video.

Photo Suggest vă conectează instantaneu la biblioteci imense de imagini captate de alți fotografi, pentru a vă ajuta să găsiți și să compuneți cele mai bune fotografii oriunde în lume. Photo Suggest poate chiar să vă direcționeze către o locație ideală din apropiere, pentru a realiza fotografia perfectă.

GALAXY S4 zoom include, de asemenea, popularul mod de fotografiere Smart Mode, astfel încât să nu mai aveți grija setărilor și să puteți fotografia în mod artistic, la o calitate profesională. Pur și simplu alegeți dintr-o serie de moduri pre-setate, iar aparatul foto se va regla automat pentru a vă asigura că fotografiați cea mai bună imagine posibilă. Utilizați Drama Shot, pentru a fuziona fotografii succesive ale obiectelor în mișcare într-o singură imagine compusă, sau Action Freeze, pentru a capta instantaneu o acțiune de mare viteză. Dacă nu sunteți sigur ce mod inteligent să selectați, caracteristica Smart Mode Suggest poate evalua scena și poate furniza o listă scurtă cu cele mai bune opțiuni pe baza factorilor din jur, cum ar fi nivelurile de lumină, distanța focală, sau detectarea feței, pentru a obține întotdeauna cele mai bune cadre pe care le doriți.

Divertisment nelimitat în mâinile tale

Caracteristicile moștenite de GALAXY S4 zoom de la Galaxy S4 sunt evidente, de la designul său elegant și stilat la interfața sa intuitivă. GALAXY S4 zoom rulează Android Jelly Bean 4.2 și are multe din aceleași caracteristici ca și GALAXY S4, inclusiv TouchWiz, care vă permite să personalizați diverse aspecte ale echipamentului dvs., inclusiv ecranul de blocare și bara de notificare, pentru a avea o experiență cu adevărat personală cu un telefon mobil.

Când vă întoarceți de la aventurile din călătorii, Story Album vă permite să aranjați toate imaginile prețioase și clipurile video într-o cronologie, pentru a le împărtăși cu prietenii și cei dragi. De asemenea, puteți edita imaginile și chiar imprima direct de la dispozitiv prin intermediul unui parteneriat cu blurb*. Dacă preferați să transferați imaginile la laptop sau tabletă pentru a le păstra în condiții de siguranță, Samsung Link vă permite să faceți acest lucru rapid și ușor, cu doar o simplă apăsare de buton. De asemenea, puteți stoca toate datele în propriul cont cloud personal prin HomeSync, asigurându-vă că imaginile și clipurile video sunt stocate și pot fi accesate de câte ori aveți nevoie de ele.

Dispozitivul GALAXY S4 zoom vă oferă și noul Samsung Hub, o destinație unică pentru conținut variat, precum muzică, clipuri video, cărți și jocuri. Căutați, descărcați și bucurați-vă de toată distracția preferată la atingerea unui buton, toate fiind accesibile direct de pe dispozitivul dumneavoastră. Atunci când găsiți acea piesă nouă uimitoare sau acel joc pe care abia așteptați să îl distribuiți prietenilor, Group Play vă permite să vă conectați direct la dispozitivele lor Samsung, astfel încât să puteți asculta și să vă puteți juca împreună, fără a fi nevoie de o conexiune Wi-Fi sau semnal la telefon.

Specificații tehnice:

 

Reţea

3G2.5G (GSM/ GPRS/ EDGE): 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz3G (HSPA+ 21Mbps): 850 / 900 / 1900 / 2100 MHz

Display

4,3 inci qHD sAMOLED (960×540

AP

1,5GHz Dual-Core* Procesorul poate diferi în funcție de țară

OS

Android 4.2 (Jelly Bean)

Cameră foto

Principală: 16 megapixeli cu Zoom Optic x10 și moduri SMART, OIS24-240mm, F3.1-F6.3Secundară: 1,9 megapixeli
ISO: Auto, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200Continuous Shot: 4fps MAX with AFFormat: JPEG, PNG, GIF, WBMP, BMP, AGIF

Xenon Flash,

SMART Mode, Expert Mode(P/S/M/C), My Mode

Video

Codec: MPEG4, H.264, H.263, VC-1, VP8, WMV7/8, Sorenson SparkÎnregistrare & Playback: Full HD (1920×1080 30p)

Audio

Codec: MP3, AMR-NB/WB, AAC/AAC+/eAAC+, WMA, Vorbis(OGG), FLAC, apt-X

Funcții foto

SMART Mode(25): Smart mode suggest, Beauty face, Best photo, Continuous shot,Best face, Kids shot, Landscape, Dawn, Snow, Macro, Food, Party/Indoor, Action freeze,Rich tone (HDR), Panorama, Waterfall, Animated photo, Drama, Eraser, Sound & Shot, Silhouette, Sunset, Night, Fireworks, Light trace

Funcții suplimentare

Samsung Link, Samsung ChatON
S Voice, S Translator
Group Play: Share Music(MP3), Share Picture(JPEG, GIF), Share Document(PDF, PPT), Play Games
Story Album, Trip Advisor, Paper Artist

Servicii Google Mobile

Chrome, Downloads, Google Maps, Gmail, Google Search, Google Settings, Google Plus,Google Local, Google Play Store, Google Messenger, Google Navigation, Youtube,Google Talk, Voice Search, Google Play Movie & TV, Google Play books, Google Play Music,

Google Play Magazine

Conectivitate

WiFi a/b/g/n 5GHzNFC,  Bluetooth® 4.0 (LE)A-GPS + GLONASS

Senzori

Accelerometru, Geomagnetic, Proximitate, Gyro, RGB Light

Memorie

Memorie internă 8GB (memorie pentru utilizatori aprox. 5GB) + microSD slot (până la 64GB)1.5GB RAMMemoria pentru utilizatori poate fi mai mică decât memoria totală datorită fișierelor de sistem. Memoria pentru utilizatori poate diferi în funcție de țară, operator și setările lingvistice și poate diferi după upgrade-uri de software.

Dimensiuni

125,5 x 63,5 x 15,4 mm, 208g (cu baterie standard)

Baterie

2,330mAh

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button