Auto & MotoBeauty

FOREO LUNA transformă rutina de skincare de 4 generații!

FOREO își sărbătorește cel de-al zecelea an de existență printr-o retrospectivă a trecutului. Totul a început cu designul revoluționar și caracteristicile avansate ale dispozitivului LUNA. Un produs care a transformat modul în care oamenii din întreaga lume își abordează rutinele de îngrijire a pielii, oferind un nou nivel de eficacitate, confort și sănătate generală a pielii.

Povestea începe cu Filip Sedic, fondatorul FOREO, ce a vrut să-i facă soției sale un cadou special cu ocazia aniversării lor, și anume, o perie de față premium. La scurt timp după, efectele negative au început să acapareze întreaga situație, deoarece peria provoca mai multe probleme la nivelul tenului decât beneficii. Perii de nailon erau mult prea duri pentru ten, fiind totodată un mediu în care bacteriile nedorite să înmulțeau. Astfel, acest cadou eșuat a reprezentat primul pas în crearea unui brand care schimbă regulile industriei de beauty zi de zi.

După această întreagă poveste, Filip Sedic începe în 2013 să creeze o versiune îmbunătățită a perilor sonice pentru piele ce se aflau deja pe piață. Inovația și nevoia unui produs cu funcții diferite dar eficiente a reprezentat principala inspirație din spatele siliconului fin antibacterian specific FOREO. Acesta a căpătat denumirea de LUNA, cu gândul la materialul cizmelor purtate pe Lună.

De atunci și până în prezent, LUNA a reușit să cucerească permanent orice persoană pasionată de skincare și tratamente profesionale – de la oameni de rând, până la celebrități precum Kim Kardashian și Miley Cyrus. Datorită combinației unice dintre tehnologia de ultimă oră și măiestria experților de beauty, LUNA a devenit un must-have pentru cei care caută o experiență de îngrijire a pielii cu adevărat transformatoare.

„LUNA a redefinit conceptul de curățare, oferind beneficii remarcabile ce depășesc metodele tradiționale. Credem că industria frumuseții a rămas blocată în timp, dorindu-ne să ridicăm standardele prin acest dispozitiv. Astfel, scopul nostru este să oferim o îngrijire excelentă a pielii, accesibilă tuturor, indiferent de buget, locație sau tip de ten.” ne spune Filip Sedic.

De-a lungul anilor, LUNA s-a aflat într-o evoluție continuă, căutând să ofere întotdeauna o experiență de utilizare sinonimă cu perfecțiunea. Anul trecut, FOREO a lansat cea de-a patra generație LUNA. LUNA 4 are un nivel extraordinar de personalizare și o gamă de moduri de curățare puternice, care alături de funcțiile de mesaj, oferă o experiență transformatoare la nivelul pielii.

FOREO, cel mai important brand medical skin-tech din lume, combină tehnologia de ultimă oră și inovația pentru a crea dispozitive inovatoare care economisesc atât timp, cât și bani, oferind în același timp rezultate premium de îngrijire a pielii și frumusețe. Terapie cu lumină LED, termoterapie, crioterapie, microcurent, pulsații T-Sonic – aceste tehnologii revoluționare nu mai aparțin domeniului science fiction-ului, ci sunt acum o realitate. Și cea mai recentă descoperire?

O rutină suedeză de îngrijire care se bazează pe un număr minim de produse alcătuită din doar 3 pași și jumătate și care oferă rezultate impecabile. Această rutină folosește patru dintre produsele cele mai renumite – toate concepute pentru a fi utilizate în armonie: LUNA 4, BEAR, UFO 2 și ISSA 3. În doar șapte minute, îți vei curăța, netezi și hidrata tenul.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button