Parenting

Florin Stoian a lansat Star Taxi si in Cluj si Constanta

Trendul aplicatiilor de mobile merge tot mai bine, iar aplicatia Star Taxi este, deja, activa si in Cluj si Constanta. Disponibila gratuit, aplicatia permite unui utilizator sa isi comande un taxi licentiat, sa vada pozitia lui pe harta in timp real, sa aleaga daca vrea sa raspunda la apel un anumit sofer, pe baza comentariilor si a ratingului acestuia, acordate de clientii anteriori. In plus, clientul beneficiaza de acces gratuit la Internet Wi Fi pe tot parcursul calatoriei cu taxiul.

Star Taxi este cea mai inteligenta aplicatie care iti permite sa comanzi un telefon direct de pe smartphone. Este mai mult decat o oportunitate, este o evolutie fireasca, pe care tehnologia ne permite sa o aducem astazi si in Cluj si Constanta, doua orase importante, cu istoric, cu traditie dar si cu deschidere catre noutate si modernitate.”

Florin Stoian, CEO Star Taxi.

Prima luna de la lansare aduce o promotie speciala pentru toti taximetristii din Cluj si Constanta care doresc sa se integreze in reteaua Star Taxi. Utilizatorii care vor folosi aplicatia pentru a comanda un taxi vor avea, pe parcurs, posibilitatea de a participa la concursuri cu premii atractive si de a beneficia de optiuni unice pentru o aplicatie de telefon mobil.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button