Parenting

Facebook Search Graph, avantaj sau dezavantaj?

Cunoastem cu totii faptul ca, odata cu aparitia canalelor social media, din ce in ce mai multi anagajatori sau chiar posibili clienti cauta in cadrul acestor platforme informatii. Iar reputatia este cel mai important element de branding si trebuie astfel protejata!  Specialistii Fozo.ro ne arata, astazi, care sunt avantaj si dezavantajele Facebook Search Graph.

Mark Zuckerberg a anuntat, recent, intr-o conferinta speciala tinuta in Menlo Park, California, lansarea noului Graph Search. Facebook a prezentat, astfel, cel mai performant motor de cautare intern. Serviciul in sine este deja existent, insa fara a fi adus la un asemenea nivel. Graph Search permite oricarui utilizator sa gaseasca persoane pe Facebook folosindu-se de informatiile cunoscute si detalii. Daca doresti sa cauti o persoana despre care stii doar primul nume si, de exemplu, scoala unde a invatat, serviciul iti va permite sa gasesti cu usurinta persoana pe care o cauti.

Un alt avantaj de luat in considerare in ceea ce priveste serviciul de Graph Search reprezinta localizarea mult mai usoara a restaurantelor din zona in care te situezi. De asemenea, rezultatele vin insotite de o serie de fotografii postate din acel loc de catre prietenii tai si o lista a celor car au mai fost acolo. Asadar, noul motor de cautare, pune la dispozitia utilizatorilor sai o tehologie complexa care le va permite acestora sa gaseasca continutul dorit pe baza unor informatii minime.

Dar, odata cu inaugurarea noii functii a website-ului de socializare, au aparut si intrebarile privind modalitatile de protectie a intimitatii utilizatorilor de Facebook. Utilizatorii vor putea cauta de acum orice material sau informatie care a fost distribuita public. Automat, utilizatorii vor deveni de acum incolo mult mai interesati si mai atenti la ceea ce este postat cu sau despre ei.

Reprezentantii Fozo mai spun ca atunci cand vrei sa protejezi reputatia firmei tale, protejeaza reputatia angajatilor asigurandu-te ca toti au setate optiunile personale. Totusi, daca nu te poti ocupa personal, apeleaza la o firma specializata in SEO, social media si optimizare website.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button