Going OutLife&Style

Festivalul Summer Well aduce trupe noi la Domeniul Ştirbey

Festivalul-Summer-WellSummer Well 2013 păstrează structura din anii precedenţi cu 10 formaţii care vor concerta pe scena festivalului. Prima zi va fi deschisă de Eugene McGuinness, unul dintre artiştii reprezentativi ai noului val de muzicieni britanici. Festivalul Summer Well, prezentat de Orange, revine anul acesta pe 10 şi 11 august pe Domeniul Ştirbey din Buftea.

Abonamentele Summer Well vor fi puse în vânzare începând de astăzi şi pot fi achiziţionate din orice Orange shop, precum şi online de pe www.easytickets.ro. Preţul unui abonament pentru ambele zile ale festivalului va fi de 129 lei în intervalul 15 mai – 15 iunie, de 149 lei în intervalul 16 iunie – 9 august, iar în zilele de festival (10 şi 11 august) abonamentele vor costa 169 lei şi vor putea fi cumpărate doar de la intrarea în Domeniul Ştirbey.

Şi anul acesta festivalul aduce o serie de programe dedicate exclusiv clienţilor Orange. Astfel, deja tradiţionalul concurs “I’m with the BAND ®” le oferă celor care cumpără un abonament la festival şansa de a beneficia de un tratament special, cu propria zona în backstage, dar şi multe alte avantaje.

Numele celorlalte formaţii vor fi dezvaluite în zilele următoare pe pagina de Facebook dedicată evenimentului www.facebook.com/SummerWellFestivalOfficial sau pe pagina oficială a festivalului, www.summerwell.ro.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button