Going OutLife&Style

Motocicleta de colecție Jack Daniel`s, prezentă în Orașul Bărbaților

moto jack 1Timp de 2 weekend-uri bărbații sunt invitați în Băneasa Shopping City să dea dovada de independență, originalitate și autenticitate la toate provocările din zona Jack. Prezenți la deschiderea evenimentului Orașul Bărbaților din Băneasa Shopping City, am aflat că vizitatorii sunt așteptați, până pe 26 mai, să admire o motocicleta de colecție: Jack Daniel`s.

Motocicleta model Harley Davidson XL 883N IRON 883™, cu o lungime de 2255 mm, motor Evolution™ răcit cu aer, jante negre pe față de 19” și pe spate 16”, personalizată cu brandul Jack Daniel`s ocupă un loc important în zona Jack, un spațiu destinat bărbatului autentic, unde fiecare este invitat să-și descopere pasiunile prin intermediul unor activări speciale.

Piesă de colecție și motiv de mândrie, motocicleta Jack Daniels este adusă special din sediul Brown Forman pentru a fi văzută de cât mai mulți fani ai brandului și poartă semnăturile a doi ambasadori de excepție, Jack Daniel`s: Jeff Arnett, al 7 lea Master Distiller al celebrului brand și Lynne Tolley, stră-strănepoata lui Jack Daniel.

Lynne Tolley este degustătoarea oficială a whiskey-ului și singura persoana care creeaza rețete noi. Ea a venit în vizită în România, anul trecut și a oferit un autograf cu ocazia lansării băuturii de iarna, Winter Jack, după o rețetă personală.

Vezi si:

Se deschide Orașul Bărbaților: test drive, cascadorii, partide de Poker și Black Jack

Fiind doar a șaptea persoană care deține titulatura de Master Distiller Jack Daniel`s de la apariția brandului în 1866, Jeff Arnett supraveghează întregul proces de fabricație a whiskey-ului, de la etapa de măcinare, fermentare, distilare, până la maturare și îmbuteliere. Una din cele mai importante responsabilități este degustarea, pentru ca toate loturile de whiskey trebuie să fie la fel, o reflectare perfectă a rețetei originale.

În calitate de  ambasador al mărcii Jack Daniel`s, Jeff Arnett a fost prezent în România în 2011, ocazie cu care și-a lăsat semnătura pe motocicleta Harley Davidson din sediul Jack Daniel`s România.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button