BusinessCompanii

TPA Horwath Romania estimeaza o crestere de 8% a cifrei de afaceri in 2013

businessTPA Horwath Romania a inregistrat afaceri de 3,7 milioane Euro in 2012, anuntand o crestere de 15% a vanzarilor fata de anul 2011, bazata pe dezvoltarea Diviziei de Taxe si pe cresterea constanta a Departamentului de Consultanta in Limba Germana in contextul expansiunii Grupului TPA Horwath in ECE. TPA Horwath Romania estimeaza o crestere de 8% a cifrei de afaceri in 2013, raportand  900.000 Euro in primul trimestru, in linie cu bugetul.

Motoarele de crestere pentru anul acesta sunt: interesul crescut al investitorilor straini de a se extinde pe mai multe piete active ale grupului TPA Horwath, evolutiile din sectorul energiei regenerabile in Romania, precum si performantele stabile ale practicilor de baza: consultanta fiscala, audit, contabilitate.

Portofoliul TPA Horwath Romania include in prezent peste 300 clienti, companii locale si internationale active preponderent in domeniul productiei, energiei regenerabile, imobiliare, constructii si distributie.

Cu sediul central la Viena, TPA Horwath este una dintre cele mai importante companii de consultanta financiara din Europa Centrala si de Sud-Est, cu birouri in 11 tari. Fiind membru al retelei Crowe Horwath International, TPA Horwath se afla in top 10 organizatii de consultanta in taxe si audit financiar din lume. TPA Horwath este activa pe piata din Romania din 1998, oferind servicii complete de consultanta financiara pentru clientii sai: contabilitate, audit, fiscalitate si asistenta juridica.

Jan GlasRezultatele financiare pozitive si estimarile optimiste pentru 2013 vin sa confirme performanta TPA Horwath pe piata din Romania, ca furnizor de servicii financiare integrate pentru companiile romanesti si pentru investitorii straini care isi propun sa intre pe piata. In decursul anului trecut am dezvoltat practicile cheie si am marit Divizia de Taxe pentru a raspunde solicitarilor in crestere. Am reusit sa ne consolidam pozitia pe plan local si sa capitalizam cu succes avantajul strategiei de grup pentru Europa Centrala si de Sud-Est”

Jan Glas, Managing Partner TPA Horwath Romania

TPA Horwath este una dintre cele mai mari companii de consultanţă fiscală şi servicii de audit din Austria şi din Europa centrală şi de sud-est. În total Grupul TPA Horwath Group are aproximativ 1000 de angajaţi în 11 ţări (Albania, Austria, Bulgaria, Croaţia, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, România, Serbia, Slovacia şi Slovenia). TPA Horwath a intrat pe piaţa din România în 2007, iar echipa numără acum 6 parteneri şi 85 de specialişti contabili, auditori, experţi fiscali şi consultanţi juridici în biroul de la Bucureşti.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button