BusinessInvestitii

EuroGsm deschide al şaptelea magazin din zona Cluj și cel de-al 113 –lea al rețelei

magazin_EuroGsm_gadgetEuroGsm, cel mai mare retailer al operatorului de telefonie mobilă Orange România, a deschis recent cel de-al şaptelea magazin din zona Clujului, în localitatea Floreşti. Inaugurarea noii unităţi fiind rezultatul dezvoltării tot mai accentuate înregistrată de localitățile adiacente orașului Cluj-Napoca, şi implicit a cererii de servicii de telefonie mobilă în această zonă.

Datorită apropierii de municipiul Cluj-Napoca și a includerii comunei Florești în zona metropolitană Cluj, numărul locuitorilor s-a mărit considerabil în ultimii ani, astfel încât EuroGsm a decis că este momentul să își extindă prezența și în această zonă, pentru a fi mai aproape de clienții săi”

Zoltan Halmai, directorul comercial al EuroGsm

În magazinul EuroGsm din Florești, clienții vor putea beneficia de servicii complete de vânzare și consiliere, vor putea beneficia de gama largă de telefoane mobile și accesorii, precum și de serviciile operatorului Orange România, fie că este vorba de abonamente de voce, de date sau de telefonie fixă. De asemenea, locuitorii din Florești își vor putea achita facturile Orange și vor putea profita de promoțiile și ofertele speciale EuroGsm.

Zoltan Halmai, director comercial EuroGsmNumărul locuitorilor din comuna Florești a crescut de trei ori în ultimii zece ani, ca urmare a fenomenului mutării locuitorilor municipiului Cluj-Napoca în localitățile adiacente. În prezent, localitatea are peste 20.000 de locuitori, cărora am dorit să le punem la dispoziție produsele și serviciile noastre. Astfel, am considerat că este necesară deschiderea unui magazin EuroGsm în această zonă”

Zoltan Halmai, directorul comercial al EuroGsm

Magazinul își așteaptă clienții în zilele de luni-vineri în intervalul orar 10:00-20:00, iar sâmbăta între orele 10:00-14:00, consilierii  de vânzări ai EuroGsm fiind mereu disponibili să ofere cele mai bune servicii. În cei 15 ani de existenţă a EuroGsm, reţeaua de magazine de telefoane, servicii şi accesorii telecom s-a extins treptat şi numără în prezent 113 magazine în 80 de oraşe ale ţării.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button