Parenting

Eruption V200, un dual SIM cu stil și clasă de la E-Boda

Eruption V200_4Recunosc că am fost surprins când cei de la E-Boda au anunțat că lansează primele lor modele de smartphone-uri. M-am întrebat, ce pot scoate ei pe piață, în condițiile în care românii sunt mari consumatori de gadgeturi scumpe. Dar, după ce am testat vârful de gamă, Eruption V200, mi-am dat seama că le-a ieșit. Și ei știu că e loc de mai bine, dar, până la următoarele retușuri, au adus pe piață un smartphone dual SIM, dotat cu un procesor MT 6589M Quad Core de 1.2 GHz, memorie RAM de 1GB şi sistemul de operare Android 4.1.2 Jelly Bean, care mi s-a întâmplat să fie confundat, de multe ori, cu … S4! Dovadă că designul contează, iar imaginea vinde întotdeauna mai bine.

Prima impresie bună mi-am făcut-o când am deschis camera foto. Sunt pasionat de fotografie, asta e. Iar Eruption V200 vine cu o cameră principală de 8 MP cu care am surprins cadre bune la un meci de fotbal. Am lucrat apoi cu funcţiile Face Detection, Smile Shot sau Continous Shot de până la 99 de cadre și i-am acordat notă maximă. Am încercat și camera frontală de 2 MP care permite realizarea apelurilor video 3G sau prin intrmediul aplicaţiilor precum Skype. Rezonabilă.

Eruption V200.1Iar pentru că beneficiind de o memorie internă de 4 GB, ce poate fi extinsă până la 32 GB cu ajutorul cardului de memorie externă, şi aplicaţii preinstalate precum Gmail, Email Exchange, Adobe Reader sau Documents to go, modelul Eruption V200 se poate transforma în partenerul de business al utilizatorilor. L-am trecut prin chinuri la conferințe de presă plictistitoare, butonând la maxim, cu zeci de aplicații deschis. Nu, nu a luat foc, și spre surpinderea mea.

Cu o grosime de doar 8.9 mm, carcasa telefonului integrează un display IPS de 4.5”, sensibil la atingere în 5 puncte, ce permite gamerilor să realizeze cele mai complexe gesturi în joc.

Eruption V200 side

Apoi, rezoluţia de QHD de 960×540 Mps şi tehnologia IPS oferă culori vii, unghiuri mari de vizualizare şi contraste puternice, astfel încât chiar și eu, care nu sunt un gamer înrăit, am putut, totuși, să mă bucur de filme, cărţi sau reviste.

Fie că iniţiază apeluri, navighează pe Internet prin aplicaţiile pre-instalate Firefox sau Chrome, trimit mailuri, se joacă, ascultă muzică, descarcă aplicaţii din Google Play sau 1Mobile Market sau comunică pe reţelele de socializare Facebook şi Twitter, utilizatorii vor fi în permanenţă conectaţi datorită bateriei de 1800 mAh ce asigură o autonomie de până la 192h stand-by şi 630 minute în apel 3G.

Eruption V200 dispune de conectivitate 3G, Wi-Fi şi Bluetooth. Ca minusuri, trebuie să vă spun că mai greu s-a descurcat sistemul GPS şi aplicaţia Google Maps. Prețul recomandat, pentru că și el contează, ajunge la 949 lei. Mai trebuie spus că Eruption V200 vine cu 2 capace de culoare alb şi negru, folie de protecţie şi căşti şi este disponibil pe site-ul www.e-boda.ro.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button