GadgetPC & LaptopTablete

Este un computer portabil? Este o tabletă?

hp (5)Noul PC HP ENVY x2 vă oferă puterea a două dispozitive într-unul singur. Un laptop cu afişaj senzitiv HD1 strălucitor, si o tabletă care poate fi glisată în afară atunci când doriţi să căraţi mai puţin. Este un computer portabil? Este o tabletă?

Da. În anumite ocazii este nevoie de puterea unui laptop, iar în altele, de libertate a unei tablele. Designul revolutionar vă permite sa treceţi uşor de la laptop la tableta şi invers. Tableta poate fi glisată printr-un sistem magnetic şi se fixează foarte bine pe poziţie. Ultrasubţire cu un finisaj elegant din aluminiu, conceput pentru a vă însoţi oriunde aţi merge. Şi din moment ce este foarte uşor, puteţi să-l luaţi oriunde fără să ezitaţi. Eu, unul, l-am testat urcând pe munte sau chiar pe plajă.

De două ori mai multă distracţie cu Beats Audio şi cu cele două difuzoare, HP ENVYx2 este conceput pentru cel mai bun şi mai bogat sunet disponibil pe un PC. Utilizaţi camera WebHD din partea frontal pentru conversaţii faţă în faţă . Mai există şi o camera de 8,0MP în spate, pentru fotografii şi videoclipuri deosebit de clare.

Veţi arăta foarte bine la 1080p, indifferent cum veţi fi privit. Clientul primeşte pachetul Universal Music. Software-ul încorporat le oferă consumatorilor şansa de a câştiga  experienţe valoroase şi bilete VIP la concerte, precum şi posibilitatea de a descărca şi deţine până la 30 de piese, plus accesul la transmisii nelimitate din catalogul Universal Music toate gratuit.

Utilizaţi camera WebHD din partea frontal pentru conversaţii faţă în faţă. Pentru produsele HP beneficiati de asistenţă excelentă. HP Support Assistant vă furnizează o soluţie interactiva care vă ajută să menţineţi performanţele înalte ale PC-ului. Tot ei vă oferă 90 de zile de asistenţă pentru software-ul preinstalat pe PC, pentru a beneficia de un început optim.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button