Parenting

Barcelona şi Real Madrid, cele mai mari şanse să joace cu Steaua la Bucureşti

barcaSteaua îşi află mâine adversarii din grupele UEFA Champions League, iar FC Barcelona şi Real Madrid au cele mai mari şanse să vină la Bucureşti, potrivit bookmakerilor Stanleybet, unul dintre principalii jucători de pe piaţa locală a pariurilor. În urna celor mai bune echipe din Europa sunt incluse şi alte nume mari, precum Bayern Munchen, Manchester United sau Benfica Lisabona.

Stanleybet le oferă fanilor posibilitatea de a paria pe echipa din prima urnă valorică pe care Steaua o va întâlni în confruntarea din grupele UEFA Champions League, iar aceştia consideră echipele spaniole FC Barcelona şi Real Madrid favorite pentru a veni în această toamnă la Bucureşti, cu o cotă de 6.50 fiecare.

“Echipele spaniole au cele mai mari şanse să vină la Bucureşti, iar o confruntare între Steaua şi FC Barcelona cu siguranţă le va trezi amintiri frumoase fanilor roş-albaştri, care vor retrăi finala Cupei Campionilor câştigată în 1986”, a declarat Cătălin Moise, Director de Marketing al Stanleybet.

Restul echipelor din prima urnă valorică, respectiv Bayern Munchen, Chelsea, Manchester United, Arsenal, Porto şi Benfica Lisabona, au fiecare o cotă de 7.00 pentru disputa cu Steaua de pe Naţional Arena.

Cei interesaţi să parieze pe ce echipă din prima urnă valorică va întâlni Steaua la Bucureşti o pot face în toate agenţiile Stanleybet din ţară, până mâine, 29 august, ora 12:00.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button