BusinessCompanii

Entersoft România oferă soluții de finanțare software prin Grenke Renting

entersoft1Entersoft România, filiala locală a unei companii care dezvolta si furnizeaza solutii software de business, oferă clienților săi, începând din această lună, posibilitatea de a  utiliza licențele software de business în regim de închiriere, ca rezultat al unui parteneriat încheiat cu compania de servicii financiare Grenke Renting.

„Știm că multe dintre companiile mici și mijlocii sunt foarte atente la costuri în această perioadă economică, dorindu-și totodată să devină mai competitive și eficiente. De aceea, prin parteneriatul cu Grenke Renting, ne-am propus să venim în întâmpinarea managerilor de companii mici și mijlocii cu un serviciu de închiriere a licențelor pentru soluțiile Entersoft care să reducă povara pe bugetele firmelor și care în același timp să le permită să se dezvolte prin adoptarea de soluții informatice de ultimă generație”, declară Cristi Cozic, Country Manager Entersoft România.

Companiile care aleg să finanţeze licențele Entersoft prin intermediul Grenke Renting, pot trimite solicitarea către Entersoft, dosarul urmând a fi evaluat în 24 de ore. Contractele se pot încheia pe perioade de până la trei ani. Finanțarea prin închiriere acoperă atât licențele software cât și echipamentele hardware, dacă acestea sunt necesare pentru implementarea proiectului.

„Conform studiilor de piață pe care le-am efectuat, în România companiile în creștere au mare nevoie de soluții de finanțare deștepte pentru achiziționarea de echipamente IT și software. Investițiile în IT sunt vitale și managerii știu acest lucru. Bugetarea lor este însă mai dificilă și aici venim noi cu soluția de finanțare prin închiriere și avem încredere că parteneriatul recent semnat va fi de un real beneficiu clienților Entersoft”, spune Petrică Barbu, Sales Director la Grenke Renting.

Entersoft România a anunțat recent o creștere cu 80% a cifrei de afaceri în 2013 faţă de 2012, în urma derulării de proiecte complexe de implementare a soluțiilor informatice integrate Entersoft la clienți precum JTI România, Grupul Editorial Litera, Heveco și Interallis Chemicals. În România, Entersoft este prezentă din 2008.

Entersoft S.A. este o companie care dezvoltă şi furnizează soluţii software de business, atât pentru companii mici şi medii, dar şi pentru departamente ale companiilor mari. Compania a cunoscut o creştere impresionantă în ultimii ani, dezvoltându-şi constant portofoliul de clienţi.

Entersoft S.A. este listată pe piaţa alternative de valori din cadrul Athens Stock Exchange, deţine 4 subsidiare – Entersoft Bulgaria, Entersoft România şi, în Grecia, companiile Retail Link S.A. şi Cardisoft S.A. Entersoft S.A. exportă soluţii software în Cipru, Serbia, Emiratele Arabe Unite şi Arabia Saudită prin parteneri certificaţi. Entersoft furnizează software de business ce include aplicaţii ERP, CRM, Retail, Mobile, E-Commerce and B.I., dezvoltate pe baza ultimelor tehnologii Microsoft .NET.

Entersoft România a fost fondată în anul 2008 şi este subsidiara a companiei Entersoft S.A. cu sediul în Grecia.

Printre clienţii Entersoft România se numără JTI România, Editura Litera Internaţional, elefant.ro, APT Resources, Grupul Editorial Corint, Gittanos Company, Best Distribution şi CaliVita.

Grupul GRENKE este cotat ca unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de finanțare pentru produse IT și software, fiind prezent în 25 de țări cu peste 700 de angajați. Sucursala din România este înfiinţată în 2007 şi a încheiat până acum peste 2.200 de contracte în valoare de peste 25.000.000 de euro.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button