Bucatariile lumii

Delicii energizante pentru primăvară: smoothie sau înghețată?

Primăvara ai impresia că resursele de energie sunt aduse la minim și nu e doar sentimentul tău. Cu toții resimțim efectele schimbărilor de vreme prin stări de oboseală și prin dificultăți de concentrare. Nu face exces de cafea și apelează la câteva rețete naturale de smoothie, care să-ți ”reincarce” bateriile și răsfață-te cu câteva deserturi care se fac rapid și care îți stimulează energia!

Alege ingrediente care sunt cunoscute pentru abilitățile speciale de a te energiza și cu ajutorul mixerulul vertical Infiny Force de la Tefal, pune-ți creativitatea la bătaie! Pentru că dispune de tehnologia exclusivă ActivFlow, cu patru cuțite rezistente, din oțel inoxidabil, care permite o performanță excepțională de mixare, Infiny Force devine ajutorul tău de nădejde în bucătărie.

Și pentru că vrei ca rețetele tale să se prepare ușor și rapid, Infiny Force dispune de o funcție Turbo, 20 de viteze de mixare, putere de 700W și multiple accesorii*: tel metalic, accesoriu pentru maioneză și sosuri, tocător de 500 de ml cu capac și un pahar gradat de 800 de ml. Ultraeficient, elegant și versatil, Infiny Force este aparatul ideal care te ajută să transformi preparate clasice în rețete de Chef.

Înghețată cu zmeură

Pentru acele momente dulci pe care vrei să le împarți cu familia, încearcă această rețetă rapidă de înghețată delicioasă și revigorantă.

TE-PRODUCT-STICK_MIXERS-INFINY_FORCE-HB866A-AMBIANCE-DIngrediente:

500g zmeură înghețată

 30cl frișcă

5cl zahăr lichid

mentă proaspătă

Mod de preparare:

Pentru prepararea acestei înghețate ai nevoie doar de Infiny Force, mixerul vertical multifuncțional de la Tefal. Folosește piciorul pasator ce beneficiază de tehnologia ActivFlow pentru mărunțirea zmeurei. Adaugă zahărul lichid și frișca în bol și amestecă-le cu zmeură pasată. După ce obții un amestec omogen, îl torni în formă, care pot fi pahare de înghețată sau alte forme preferate, pe care le bagi la frigider. După 2-4 ore poți să o servești, dar nu înainte de a pune o frunză de mentă proaspătă deasupra.

Smoothie energizant cu semințe de in și fructe

Începe dimineața în forță cu un energizant natural, mult prea delicios ca să nu-ți transforme diminețile.

TE-PRODUCT-STICK_MIXERS-INFINY_FORCE-HB866A-TECHNICAL_PICTO-M3Ingrediente:

1/2 banană înghețată și feliată

1 cană căpșune înghețate

2 linguri semințe de în măcinate

1 cană lapte de soia cu gust de vanilie

Mod de preparare:

Pune fructele în bolul înalt al Infiny Force de la Tefal și pasează-le cu ajutorul piciorului pasator. Cele 4 cuțite rezistente, din oțel inoxidabil, te vor ajuta să obții cât ai spune smoothie un piure de fructe foarte fin și delicios. Adaugă peste piureul de fructe laptele de soia și semințele de in până vei obține o compoziție omogenă. Servește-l într-un pahar înalt pentru o zi plină de energie și vitalitate.

Experimentează diferite rețete de smoothie și înghețată cu Infiny Force de la Tefal și vei obține cea mai dulce energie pentru această primăvară!

 *accesoriile sunt disponibile în funcție de model.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button