GadgetTrends

Cum te ajută tehnologia celor de la Samsung să ai o vacanţă reuşită?

NaviBot1Producătorul de electronice Samsung, cel mai mare jucător din piaţa internaţională de profil, a creat aspiratorului-robot NaviBot CornerClean, cea mai nouă tehnologie dezvoltată pentru aspiratoarele-robot cu vaccum.

Astfel, vara aceasta ai un ajutor de nădejde la curățenie și poți petrece mai mult timp liber cu cei dragi, datorită. Faci curățenie de două ori mai repede, pentru că datorită tehnologiei Samsung, nu mai este nevoie să aspiri încă o dată cu un aspirator clasic după curățarea suprafețelor cu aspiratoarele-robot.

Noul NaviBot devine cel mai mare suporter al timpului tău liber, asigurând cea mai înaltă eficiență în curățare prin intermediul tehnologiei inteligente. Facilitatea POP-OUT Brush și sistemul Visionary Mapping Plus sunt completate de un design minimalist și elegant și de existența unui senzor special, denumit Dust Awareness Sensor, datorită căruia noul aspirator-robot de la Samsung poate atinge un nivel de performanță nemaiîntâlnit până acum.

Datorită tehnologiilor dezvoltate exclusiv de Samsung, aspiratorul-robot NaviBot este capabil să genereze o hartă inteligentă a suprafețelor casei și, de asemenea, poate să se reîncarce în mod automat, fără a mai fi nevoie de vreo acțiune din partea ta. Mai precis, noul aspirator-robot de la Samsung este dotat cu o cameră video performantă care înregistrează imagini ale suprafețelor din vecinătate cu o viteză de 15 cadre pe secundă, pe care le folosește apoi pentru a recrea o hartă inteligentă a casei tale. Versiunea îmbunătățită a senzorilor robotului NaviBot îi crește capacitatea de a identifica obiectele aflate în drum, motiv pentru care nu va trebui să te îngrijorezi că robotul s-ar putea bloca în vreun obiect uitat pe jos prin casă.

Datorită acestei tehnologii inteligente, NaviBot va identifica singur cea mai eficientă rută pentru curățarea tuturor spațiilor din casă. Dacă în timp ce aspiră rămâne fără baterie, robotul se întoarce automat la sursa de electricitate pentru a se încărca. Iar dacă robotul s-a descărcat înainte de a termina aspirarea tuturor suprafețelor, va ști să se întoarcă în locul în care s-a oprit.  NaviBot2

Designul compact și dimensiunile reduse ale aspiratorului-robot NaviBot CornerClean îi cresc performanța de curățare chiar și în spații greu accesibile, cum e cazul colțurilor, și îi dă posibilitatea de a trece peste zone mai dificile, precum pragurile ușilor sau dedesubtul mobilei. Datorită modului inteligent în care este proiectat, NaviBot poate intra și în spații mai joase decât 80 de milimetri, iar roțile pe care le au încorporate îi ajută să treacă ușor peste pragul ușilor. De asemenea, aspiratorul-robot este dotat cu o perie mai lată pentru a avea o putere mai mare, viteză și profunzime în curățare.

Samsung are 236.000 de angajați în 79 de țări și are vânzări anuale care depășesc 187,8 de miliarde de dolari.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button