Life&StyleLuxury

Cum sunt prețurile apartamentelor şi caselor de vacanţă pe malul bulgăresc al Mării Negre?

VillaGarsoniere-studio-uri, apartamente cu două şi trei camere, precum şi vile cu două şi trei dormitoare sunt disponibile la vânzare în cadrul unui resort de 5 stele, în Bulgaria, pe malul Mării Negre. Locuniţele sunt atrăgătoare pentru piaţa din România având în vedere proximitatea faţă de graniţa românească, preţurile accesibile precum şi dezvoltarea unică, în cadrul unui resort de 5 stele cu toate facilităţile, chiar pe malul mării.

Mixul de apartamente este unul divers, iar preţurile sunt accesibile: garsoniere – studio-uri cu suprafaţă netă de la 49 mp – 28.350 EUR+ TVA, apartamente cu două camere cu suprafaţă netă de la 68 mp – 44.200 EUR + TVA, apartamente cu trei camere cu suprafaţă netă de la 99 mp – 65.000 EUR + TVA şi vile cu trei camere cu suprafaţă netă de la 85 mp – 56.700 EUR + TVA. Valoarea TVA-ului în Bulgaria este de 20%.

Complexul rezidenţial oferă românilor locuinţe de vacanţă într-un proiect integrat, situat chiar pe malul Mării Negre, într-un mediu curat, liniştit şi civilizat, unde oamenii se pot bucura de initimiate. Facilităţile proiectului includ: teren de golf, super-market, spa, piscină privată pentru rezidenţi, teren de fotbal şi tenis, locuri de joacă pentru copii, precum şi o plajă special amenajată.

Complexul Lighthouse Golf & Spa Resort a fost finalizat în 2011 şi constă într-un teren de golf, un hotel de 5* cu spa, precum şi ansamblul de proprietăţi de vacanţă cu numeroase facilităţi.

Datorită apropierii faţă de graniţa cu România (complexul este ridicat lângă Balchick, la 60 km de Vama Veche şi 300 km de Bucureşti – un drum de doar trei ore jumătate cu maşina) acest proiect targetează în mod special clientela românească. Accesul este simplificat începând din 2013, datorită autostrăzii A2 Bucureşti – Agigea, precum şi a drumului complet reabilitat de la intrarea în Bulgaria prin Vama Veche şi până la Balchick.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button