Going OutLife&Style

Cum arată casa inteligentă echipată de Samsung – Galerie foto

INSTALLAZIONE2Samsung Electronics a prezentat următoarea generație de electrocasnice premium, săptămâna trecută, la Fuorisalone 2014 de la Milano. În cadrul Milan Design Week, Casa Premium Samsung a ilustrat tendințele viitorului în design-ul interior, îmbinând tehnologia și design-ul oferit de Samsung cu oferta și calitatea la cel mai înalt nivel a liderilor de pe piața mobilei și a corpurilor de iluminat din Italia: Arclinea, B&B Italia și Artemide.

Vizitatorii prezenți la salon au putut descoperi instalația „Călătorie în viitor”, care evidenția integrarea tehnologiei de ultimă oră cu stilul de viață de zi cu zi. Tema de anul acesta a standului Samsung a fost exprimată prin intermediul unei instalații ce le permitea vizitatorilor să călătorească din prezent într-o viziune a viitorului nescris. Instalația a fost reprezentată de o casă a viitorului în care fiecare produs este interconectat, creând o platformă integrată care le oferă locuitorilor ei puterea de a controla și crea o varietate de conținut și experiențe.

Îmbinând perfect design-ul de ultimă oră cu tehnologia de top, Samsung oferă produse cu design atractiv, precum televizoarele curbate Ultra HD sau mașina de spălat proaspăt lansată Crystal Blue WW9000 și frigiderul Food Showcase. Acestea au fost dezvoltate pentru a răspunde nevoilor consumatorilor moderni în căutare de funcționalitate și soluții de ultimă generație în design, pentru casele lor.

Aceste inovații au fost obiectul unei cercetări vaste la nivel mondial. Spre exemplu, pentru a le oferi utilizatorilor cea mai captivantă și plăcută experiență TV, Samsung a studiat living-urile oamenilor din întreaga lume. Observând că experiența TV a utilizatorului este mult îmbunătățită la o distanță de 4,2 m de TV, Samsung a introdus televizorul Samsung Ultra HD curbat.

În ceea ce privește aparatele electrocasnice, Samsung a observat că oamenii își iau mâncarea din frigider în mod diferit, în funcție de nevoile pe care le au și de rolurile pe care le joacă în cadrul familiei, observație ce a condus la conceperea design-ului frigiderului Food Showcase.

Mașina de spălat Crystal BlueWW9000

Noua mașină de spălat Crystal Blue WW9000 reprezintă o revoluție în design-ul acestei categorii de produse. Prin intermediul funcției Auto Optimal Wash, 4 tehnologii cu senzori adună informații despre încărcătura mașinii: mărimea, gradul de murdărie și pătare, cantitatea necesară de apă și detergent, selectând astfel pentru hainele tale ciclul optim de spălare. De asemenea, mașina de spălat poate fi controlată și monitorizată de la distanță prin intermediul telefonului mobil.

Design-ul noii mașini de spălat Samsung oferă eleganță pură, cu un design simplu. Mașina de spălat dispune de un finisaj translucid de cristal albastru, iar ușa creează un spectru de culori încântătoare atunci când vine în contact cu lumina.

Frigiderul Food Showcase

Frigiderul Food Showcase este o contopire uluitoare între tehnologie, design și funcționalitate – exemplul perfect pentru felul în care Samsung îmbină curiozitatea, creativitatea și informațiile despre utilizator, pentru a concepe produse remarcabile. Design-ul său inovator oferă o împărțire unică a tradiționalului fridiger, în două spații separate de depozitare: ShowCase – pentru accesul rapid la alimentele folosite frecvent – și InnerCase, pentru alimentele care au nevoie de un timp prelungit de stocare. Această inovație a fost dezvoltată după observarea atentă a felului în care familiile se folosesc de frigider – centrul fiecărei bucătării – și ajută la o mai bună organizare a vieții de familie.

Principiul design-ului Samsung, „Make it Meaningful”, plasează oamenii în centrul conceperii designului și asigură utilizatorii că esența cercetărilor este transpusă în caracteristici care răspund la provocări cheie și îmbunătățesc viețile consumatorilor.

Design-ul a reprezentat mereu una dintre preocupările Samsung în ceea ce privește produsele dezvoltate, influențând nu numai felul în care arată și sunt percepute, ci și modul în care funcționează. Anul acesta, mașina de spălat WW9000 și frigiderul Food Showcase sunt cele care transpun în realitate această filosofie. Ambele au un design ce întruchipează fuziunea între un aspect remarcabil și o nouă funcționalitate care se adaptează perfect la nevoile consumatorilor în viața de zi cu zi.

SAMSUNG PREMIUM HOUSE (2)

SAMSUNG PREMIUM HOUSE (1)

INSTALLAZIONE2

INSTALLAZIONE1

SAMSUNG PREMIUM HOUSE

INSTALLAZIONE4

INSTALLAZIONE3

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button