Parenting

Vânzări de peste 175 de milioane de euro la 14 ani de Okazii.ro

Okazii.ro_14_ani_300x300Valoarea produselor vândute pe Okazii.ro în 14 ani de activitate a depășit 175 de milioane de euro. În topul celor mai vândute produse în cei 14 ani de existență Okazii.ro se află:

Telefoanele mobile
Tenișii
Ceasurile
Laptopurile
Anvelopele
Lampioanele zburătoare
Bicicletele

Okazii.ro își aniversează ziua alături de cei mai fideli utilizatori ai săi, atât vânzători cât şi cumpărători. Cum varietatea şi atractivitatea ofertei depinde în primul de vânzători, cei mai performanţi dintre ei vor fi recompensaţi cu premii aniversare.

Sunt acordate vânzătorilor  trei tipuri depremii aniversare:

Premiul Vânzătorul Anului – pentru cea mai mare cifră de afaceri și cele mai bune calificative obținute în perioada aprilie 2013 – martie 2014;

Premiul pentru Debutul Anului – pentru cel mai performant cont creat după aprilie 2013;

Premiile de Excelență – se acordă celor cu 100% calificative pozitive, cel mai mare număr de tranzacții și cea mai mare cifră de afaceri;

Câștigătorii au fost determinați în baza cifrei de afaceri și a calificativelor excelente obținute în perioada  aprilie 2013 – martie 2014. Valoarea afacerilor celor 8 vânzători care primesc astăzi Premiile de Excelenţă depășește suma de 1 milion de euro.

“Okazii.ro este pionierul comerţului online din România. În mediul online, 14 ani înseamnă enorm. Înseamnă drumul de la un început modest, cu câteva zeci de produse, pana la peste 2 milioane si jumătate în prezent. Înseamnă  creșterea de la câteva zeci de vânzători la 140.000, trecerea de la postarea anunţurilor ocazionale la adevărate afaceri online. Putem spune chiar că am schimbat fața internetului în acești 14 ani, făcându-l mai sigur ca oricând cu Calificativele, Vânzătorii Premium, Utilizatorii Verificați și Garanţia de Livrare, care împreună au dus la achiziții de maximă siguranță pe Okazii.ro. Milioanelor de români care ne sunt alături, le mulţumim!”

Radu Sitaru, CEO–ul Okazii.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button