BusinessCompanii

CTO-ul unei companii a lui Radu Georgescu, singurul român ce predă cursuri de tehnologie la Microsoft TechEd

sigla_gecadnetEmanuel Ceciu, CTO în cadrul GECAD NET – o companie ce face parte din grupul GECAD, controlat de omul de afaceri Radu Georgescu – , este singurul trainer din România prezent la TechEd North-America (eveniment ce are loc în perioada 12-15 mai în Houston, Texas), cel mai mare eveniment dedicat dezvoltatorilor de aplicații software pe tehnologii Microsoft.

La eveniment sunt așteptați peste 12.000 de participanți din întreaga lume. Aproximativ 60 de traineri recrutați din peste 7000 la nivel global susțin prezentări și asistă dezvoltatorii de aplicații în cele 4 zile de eveniment. Peste 200 de laboratoare acomodează  alte sute de sesiuni de training și workshops.

“GECAD NET este în acest moment una dintre companiile cu competențele cele mai solide de pe piața românească și acest lucru este certificat și prin invitarea lui Emanuel Ceciu, CTO GECAD NET, la Microsoft TechEd“, spune Cristian Herghelegiu, CEO GECAD NET.

Emanuel Ceciu este certificat MCT (Microsoft Certified Trainer) din 2003 (MCSE pe Business Intelligence din anul 2013).  În anii anteriori, Ceciu a activat ca solution specialist în Microsoft România. La Microsoft TechEd, trainerul român va susține sesiuni practice pe subiecte legate de Cloud (Office 365, Sharepoint, PowerBI) si  Business Intelligence.

GECAD NET este o companie specializată în comercializarea şi implementarea aplicaţiilor software, furnizează opţiuni adecvate de licenţiere, servicii IT integrate, servicii de audit website sau aplicaţie web şi asigură soluţii profesionale de securitate IT. Cu o tradiţie de 20 de ani în domeniul IT, GECAD NET a obţinut numeroase premii şi certificări din partea celor mai importanţi producători mondiali.

GECAD NET are în prezent peste 1200 de clienţi în domenii precum telecomunicaţiile, sectorul financiar-bancar, cel al construcţiilor, energiei, petrolului şi gazelor şi altele. Printre aceştia se numără Agip România, Alro SA, Angst, Autoitalia, Banc Post, Caţavencu, CEC, Daedalus Consulting, Despec România, Editura Polirom, Fan Courier, Farmexim, Garanta, Honeywell Garett, Mercury360, Metroul SĂ, Monsanto, Omniasig, Petrom, Ringier, Rosal Grup, Şantierul Naval Constanța, Sensiblu, Star Storage, Tempo Advertising, Vodafone România.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button