Parenting

LSRS invită tinerii români care doresc să studieze în străinătate la Caravana LSRS

educatie.pgLiga Studenților Români din Străinătate (LSRS) anunță începutul celei de-a șasea ediții a Caravanei LSRS, unul dintre cele mai importante proiecte ale organizaţiei, în perioada 15 mai – 20 iunie 2014.

Proiectul are ca scop informarea și ghidarea tinerilor români care-și doresc să studieze în străinătate prin facilitarea accesului la informații concrete și practice venite din partea celor cu experiență în procesul de aplicație și admitere la universități din întreaga lume. În acelaşi timp, caravana LSRS oferă seminarii gratuite, interactive tinerilor care iau în considerare continuarea studiilor în străinătate, repezentanţii LSRS fiind prezenţi în acest an în peste 15 orașe din România.

Seminariile, adresate elevilor și studenților români din mai multe orașe din țară, vor fi susținute de tineri cu experiență academică internațională, care vor oferi celor interesați informații practice despre sistemul academic, modalități de admitere și  viața studențească din țări precum: Slovenia, Franța, Portugalia, Statele Unite ale Americii, Ungaria, Italia, Finlanda, Danemarca, dar și țări îndepărtate precum Turcia, China, Japonia sau Arabia Saudită.

Studenți și absolvenți români din peste 20 de țări de pe 3 continente vor ajunge în perioada 15 mai – 20 iunie în peste 15 orașe din România. Caravana LSRS va poposi în acest an la Medgidia, Cluj Napoca, Baia Mare, Craiova, București, Satu-Mare, Slatina, Sibiu, Pitești, Timișoara, Arad, Ploiești, Constanța, Petroșani, Slobozia, Târgu-Mureș, Brașov, Târgu-Jiu și Iași.

Mai multe informații despre data, ora și locul desfășurării seminariilor, precum și alte detalii despre Caravana LSRS, se găsesc pe www.lsrs.ro, pe blog-ul dedicat proiectului http://gostudy.lsrs.ro/-caravana/, precum și pe pagina de Facebook a Caravanei https://www.facebook.com/-caravana.lsrs?fref=ts.

Caravana LSRS este un proiect care recunoaşte şi susţine interesul puternic al tinerilor români de a dobândi o educaţie de calitate în străinătate şi care vine în întâmpinarea necesităţii de informare a acestor tineri cu privire la oportunităţile academice internaţionale.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button