Life&StyleParenting

Congratulations, it’s a (royal) boy!

royal-baby4Vestea că al treilea moştenitor al coroanei Marii Britanii este băiat a străbătut toate continentele încă de luni seara. Ieri, milioane de oameni cu ochii aţintiţi în faţa televizoarelor sau prezenţi la Londra au putut vedea pentru prima oară bebeluşul regal.

Înainte de a fi exeternată din Maternitatea Saint Mary, Ducesa de Cambridge, alături de Duce, Prinţul William, şi-a prezentat oficial fiul întregii lumi care aştepta cu sufletul la gură imagini în premieră cu primul copil al cuplului (odată cu naşterea fiului Prinţului William, Prinţul Harry a devenit al patrulea în linia succesiunii la tron, în timp ce Ducele de York este al cincilea).

Marţi seară, Ducesa de Cambridge, bebeluşul regal şi Prinţul William au părăsit Maternitatea Saint Mary din Londra, aceeaşi unde în urmă cu trei decenii s-a născut şi William. Cei trei s-au oprit câteva minute pentru a saluta mulţimea de admiratori şi a vorbi cu jurnaliştii.

Citiţi aici mai multe informaţii despre bebeluşul regal şi vedeţi o galerie foto!

Răspunzând câtorva întrebări ale jurnaliştilor care au campat încă de acum trei săptămâni în faţa maternităţii, Prinţul William a declarat glumind că fiul lui seamănă cu Catherine “din fericire” şi că este “un băiat mare” – potrivit informaţiilor date publicităţii de oficialii maternităţii, acesta cântăreşte 3,9 kg. Totodată, Prinţul a declarat că încă se gândesc la un nume pentru fiul lor.

“Este un moment foarte special pentru noi, foarte emoţionant “, a spus Kate privindu-şi cu mândrie fiul şi soţul şi stăpânind cu greu lacrimi de emoţie, scrie Daily Mail.

După scurta întâlnire cu presa, Ducele, Ducesa şi fiul lor au urcat la bordul unui vehicul oficial condus prinţul William şi au plecat spre Palatul Kensington, reşedinţa oficială a cuplului princiar. Aflat în concediu de paternitate, Prinţul William îşi va petrece următoarele două săptămâni alături de fiul şi soţia sa.

Totodată, cuplul princiar a declarat că nu a angajat o bonă pentru fiul lor, cei doi dorind să se ocupe singuri de acesta, bineînţeles, cu ajutorul familiei.

Numele micului prinţ de Cambridge ar putea fi anunţat în cursul zilei de azi, la casele de pariuri favorite fiind numele de James şi George.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button