Gadget

Adaptorul Powerline 500 AV cu patru porturi integrate, noul gadget TRENDnet

TPL-4052E_pressTRENDnet, cel mai bun brand de hardware pentru rețea wired și wireless din clasa sa, a lansat recent noul TPL-4052E, un adaptor Powerline 500 AV cu patru porturi.

Acest adaptor oferă conexiune directă la internet pentru dispozitive media center precum Smart TV-uri, media-playere, receivere și console de jocuri. TPL-4052E permite conectarea la internet a patru dispozitive simultan, prin rețeaua electrică existentă.

Unul dintre adaptoare se leagă la router si celălalt în orice priză de pe același panou electric, obținându-se astfel o rețea de mare viteză. Adaptoarele TRENDnet se conectează automat între ele cu ajutorul unui semnal encriptat securizat, fără a necesita un kit de instalare.

Pentru a menține viteza de 500 Mbps, toate adaptoarele trebuie să fie certificate la acest nivel. Pentru securitate adițională, trebuie apăsat bunonul Sync si toate codurile de encriptare vor fi schimbate.

Tehnologia incorporată pentru economie electrică reduce consumul de energie cu până la 70 % în mod standby, rezultând o diferență considerabilă, având în vedere că dispozitivul este mereu pornit.

Informații adiționale

Garanție: 3 ani, limitată

Disponibilitate TPL-4052E: disponibil online și prin partenerii de retail

MSRP TPL-4052E: 54.99 €

Fondată în 1990, compania TRENDnet își are sediul in Torrance, California și deține numeroase birouri in Europa, America Centrală, America de Sud și Asia. Produsele TRENDnet sunt comercializate în peste 125 de țări.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button