Parenting

CONCURS: Gadget & Trends Magazine te trimite la DREAMHACK 2013

dreamhack 2013Gamerii din lume se strâng și în acest an la DreamHack București 2013Evenimentul, organizat de Computer Games, site-ul numărul 1 de jocuri din România, şi susţinut de Romtelecom, se va desfăşura pe 14 și 15 septembrie, la Sala Polivalentă. Noi te putem trimit în culise și îți oferim, prin tragere la sorți, o invitație pentru 2 persoane. Ce trebuie să faci?

Pentru a participa la concurs, trebuie să dai Like & Share la pagina de Facebook a Gadget & Trends Magazine şi apoi să menţionezi, într-un comentariu pe SITE, ce noutate aduce evenimentul din acest an (DETALII: – S-au pus în vânzare biletele pentru DreamHack București 2013).

Show-ul din această toamnă va fi transmis online de Romtelecom pe http://dolce-sport.ro și pe canalul TV de sport al companiei, Dolce Sport, dar şi în alte 10 ţări.

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorţi, luni – 2 septembrie, și își poate ridica premiul după ce va contacta echipa Gadget & Trends Magazine prin Facebook, e-mail, telefon, etc.

Notă: pentru a participa la tragerea la sorţi trebuie să dai Like la pagina de Facebook Gadget & Trends Magazine și Share la acest concurs! Cei care nu respectă regulile concursului nu vor fi incluşi în tragerea la sorţi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button