GadgetTrends

New trends: Tastatură Logitech Wireless Touch Keyboard K400 … și în versiunea albă

Logitech K400_1Tastatura Logitech Wireless Touch K400 White este concepută pentru utilizatorii care își conectează laptopurile la televizor pentru a se bucura de conținutul multimedia preferat pe un ecran mare. Un touchpad integrat de 9 cm realizează scrolling intuitiv vertical și orizontal și elimină nevoia unui maus separat.

Cu ajutorul noii tastaturi Logitech Touch K400 White, utilizatorii își pot conecta laptopurile la televizor, pot mări volumul unui videoclip ce rulează pe YouTube, pot pune pauza slide-show-urilor cu imagini din vacanță sau pot trimite un mesaj pe Twitter despre filmul pe care tocmai l-au urmărit, toate acestea de pe un controller atrăgător“

Thibauld Nolf, EPM pe tastaturi și combo în cadrul Logitech

Spre deosebire de alte dispozitive care necesită instalarea și configurarea unui software complex, setarea tastaturii Logitech Wireless Touch K400 este simplă, trebuie doar să conectezi micul receiver Logitech Unifying într-un port USB și tastatura este gata de funcționare. La tastatura K400 se pot adăuga încă cinci dispozitive compatibile la același receiver.

Utilizatorii se pot bucura de un control wireless, fără să ducă grija bateriilor, timp de un an. Când nu este folosită, tastatura Logitech Wireless Tocuh Keyboard K400 White poate fi depozitată în poziție verticală.

Preț și disponibilitate

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 White va fi disponibilă în România începând cu luna septembrie la un preț recomandat de 179 Lei.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button