GadgetTrends

ADATA lansează cel mai subțire memory stick de 128GB din lume

UE700-128GB-smallADATA Technology, companie de top între furnizorii de module DRAM ultra-performante și produse NAND Flash, lansează noul flash drive DashDrive Elitie UE700 USB, o combinaţie impresionantă de tehnologie şi design.

Îmbunătăţirea adusă de UE700 vitezelor de transfer a venit la momentul ideal, având în vedere nivelele uriaşe de viteză şi capacitate așteptate de la flash drive-urile USB de astăzi. Folosindu-se de vitezele mari de transfer oferite de interfaţa USB 3.0, dispozitivul atinge rate de transfer de până la 200MB/sec la citire şi 100MB/sec la scriere, depăşind majoritatea flash drive-urilor USB existente.

Din punct de vedere estetic, UE700 se bucură eleganţa şi simetria cu care consumatorii ADATA s-au obișnuit. Suprafaţa lucioasă de aluminiu scoate în evidenţă lumina LED-ului de activitate albastru. Conectorul USB retractabil aduce un plus de viteză şi îl face mai uşor de utilizat, fiind protejat în interior, atunci când nu este folosit.

Disponibil în versiuni de 16 GB, 32 GB, 64 GB și 128GB – UE700 promite a fi alegerea ideală pentru profesionişti, unde viteza şi securitatea ocupă un loc important.

Cumpărătorii modelului UE700 vor beneficia de software gratuit din partea ADATA precum: UFDtoGO, OStoGO şi Norton Internet Security 2013 (trial 60 de zile). De asemenea, DashDrive Elite UE700 este garantat pe viaţă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button