BusinessParenting

Compania lui Iulian Stanciu, Partenerul Anului pentru Microsoft în România

Razvan Ziemba_Director General NODNetwork One Distribution (compaie cunoscută anterior sub denumirea de Asesoft Distribution), unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa locală de electro-IT, a primit din partea Microsoft distincția „Partenerul Anului” (Microsoft Country Partner of the Year) în România, pentru anul fiscal 2013, ca urmare a rezultatelor obținute în implementarea soluțiilor bazate pe tehnologia Microsoft, cel mai mare producător de software din lume.

„Prin strategia  Network One Distribution vrem să oferim clienților noștri o abordare integrată care să răspundă nevoilor acestora în domeniul IT”, a declarat Răzvan Ziemba, Director General Network One Distribution.

Distincțiile Microsoft au fost oferite partenerilor selectați dintr-o bază de peste 3.000 de participanți din 106 țări. Compania Network One Distribution a fost recunoscută pentru furnizarea de soluții și servicii remarcabile pe piața din România, precum și pentru implicare activă în dezvoltarea bazei de clienți și în îmbunătățirea experienței acestora în utilizarea soluțiilor Microsoft.

„NOD este distribuitorul cu cea mai substanțială contribuție în dezvoltarea ecosistemului Microsoft în anul fiscal recent încheiat de Microsoft, cu rezultate deosebite reflectate în performanța afacerilor clienților și partenerilor noștri comuni în România”, a declarat Kostas Loukas, General Manager, Microsoft România.

Premiul “Microsoft Partner of the Year “  recunoaște implicarea partenerilor Microsoft care au dezvoltat și au livrat în anul precendet soluții excepționale bazate pe tehnologia Microsoft.

Network One Distribution, companie detinuta integral de Iulian Stanciu, este liderul pieţei de distribuţie electro-IT din Romania, cu afaceri de 210 milioane EUR în 2012, în creştere cu 5% faţă de anul anterior. În prezent, compania desfăşoară operaţiuni pe pieţele din România şi Moldova, are o bază de clienţi formată din peste 1.500 revânzători şi este furnizor important al reţelelor de retail locale.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button