Incepand cu jumatatea lunii iunie, pasionatii de gastronomie franceza pot descoperi noul meniu L’Atelier, creat de Chef Samuel le Torriellec.
Meniul de vara reprezinta o colectie exclusiva de specialitati clasice de haute cuisine si de creatii noi si exuberante, reunite sub numitorul comun al deliciilor de sezon.
Chef Sam a creat un meniu inspirat din aromele si apetitul specific anotimpului estival, imaginand o aventura a gustului: feluri usoare, diafane care completeaza seninatatea vacantelor, alaturari fascinante de ingrediente pentru a sublinia evadarea gastronomica, deserturi senzationale si o selectie fantasmagorica de inghetate.
Din specialitatile noului meniu:
– Duo de tartar de lup de mare si somon, spuma de avocado cu ardei iute Espellete și vinegreta de citrice cu infuzie de menta proaspata
– Filet de cod de pe Coastele Frantei, legume de gradina gatite la aburi, cu alge marine si sos Aïoli
– Coulis de afine si lavanda din Provence, decorat cu bezele si inghetata de vanilie facuta in casa
– Tarta racoroasa cu lamaie și jeleu de capsuni
Oaspetii L’Atelier pot rezerva o masa in interiorul restaurantului sau pe terasa in aer liber. L’Atelier –l’art culinaire este un restaurant gastronomic care ofera cea mai fina bucatarie franceza intr-o ambianta de un farmec aparte, chiar in inima Bucurestiului, in cadrul domeniului Epoque.