Going OutLife&Style

New Trends: Un cocktail pe zi!

Cocktail cu merisoare si vermutMerişorul este un fruct 100% american. Alături de coacăze şi strugurii Concord, merişoarele sunt una din cele trei culturi comerciale ale unor plante originare din America de Nord. Merişorul are o istorie foarte lungă în Statele Unite ale Americii, fiind utilizat chiar şi de către nativii americani, care îi preţuiau versatilitatea şi îl foloseau atât pentru alimentaţie, vopsirea ţesăturilor, cât şi pentru tratarea şi vindecarea unor răni.

Astăzi, merişoarele sunt cultivate comercial în toată partea de nord a Statelor Unite, fiind disponibile atât proaspete, cât şi în diferite forme procesate. Merişoarele sunt de mult timp considerate a fi unul din cele mai versatile fructe, putând fi folosite într-o gamă largă de reţete pentru aperitive, sosuri, produse de brutărie şi patiserie, deserturi, băuturi şi feluri principale. Merişorul american este un super-fruct delicios.

Merişoarele americane nu doar ajută la prevenirea anumitor tipuri de infecţii urinare, dar au şi unul din cele mai puternice efecte anti-oxidante cunoscute, care le face să fie un adevărat remediu miraculous împotriva îmbătrânirii. Probabil că acesta este şi motivul pentru care doamnele găsesc merişoarele în lista de ingrediente a multora din noile produse de frumuseţe.

Când vei încerca un cocktail făcut din merişoare americane, în combinaţie cu un strop de mentă, banane, portocale, mere verzi, sau chiar cu ceai verde, vei avea o senzaţie de împăcare şi linişte, ştiind ce beneficii cu adevărat extraordinare îţi poate aduce acest minunat fruct pentru sănătatea ta.

Încearcă una dintre aceste combinaţii cu merişor, sau foloseşte super-fructul într-un cocktail pe bază de merişoare. Gustul său unic se potriveşte, într-o armonie deplină, cu aroma altor băuturi precum vodca sau ginul. Savurează!

cocktail cu merisoare si vermut

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button