BusinessCompanii

Cea mai importantă conferinţă Google pentru developeri va avea loc la final de iunie

googleGoogle a anunţat recent data la care se va desfăşura Google I/O, cea mai importantă conferinţă a sa dedicată dezvoltatorilor de aplicaţii pentru serviciile sale.

Astfel, Sundar Pichai, şeful platformalor Android şi Chrome, a afirmat faptul că  Google I/O va avea loc între 25 şi 25 iunie (cu o lună mai târziu în acest an comparativ cu 2013) în San Francisco, la Moscone West.

Aşteptările privind conferinţa din acest an sunt oarecum neclare. Anul trecut, Google s-a focusat în mod special pe prezentarea unor noi features pentru dezvoltatorii săi, trecând peste ocazia de a anunţa noi versiuni ale Android sau Chrome OS. În schimb, noutăţile companiei au venit din zona Google Play, a hărţilor şi a designului. Nici noi sisteme hardware nu au fost anunţate anul trecut, deşi, în 2012 compania a introdus tableta Nexus 7 şi Android 4.1 Jelly Bean.

Începând din luna martie, programatorii interesaţi de participarea în cadrul acestui eveniment se vor putea înscrie pe site-ul Google I/O. Potrivit declaraţiilor lui Pichai, procesul de înregistrare va fi puţin diferit în acest an pentru a le permite celor interesaţi de participare să prindă un bilet. În ultimii ani, toate biletele au fost vândute imediat ce s-a deschis procesul de înregistrare pentru participanţi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button