BusinessStartup

Carrefour lansează primului său magazin online

Grupul Carrefour anunța lansarea site-ului www.carrefour-online.ro, primul său magazin online din România. Pentru moment în versiune beta, site-ul se adresează locuitorilor din București și zone limitrofe care doresc să economisească atât bani, prin achiziționarea produselor la preț de hypermarket, cât și timp și energie prin utilizarea serviciului de livrare la domiciliu.

Căutăm mereu soluții pentru îmbunătățirea experienței de cumpărături a clienților noștri. Dacă în 2001 am fost primul hypermarket deschis în România, acum avem bucuria de a fi odată în plus inovatori, prin introducerea acestui tip de magazin virtual în țară.”

Andreea Mihai, Director de Marketing al Carrefour România.

Clienții pot alege dintr-o gamă variată de peste 7000 de produse din categoriile alimente (inclusiv produse proaspete), produse cosmetice, produse de igiena casei si altele, la preț de hypermarket, într-un format de site intuitiv și informativ.

Comenzile se pot face cu maxim trei zile în avans de la data livrării, excepție făcând zilele de duminică și sărbători legale când serviciul de curierat nu este activ.

Acesta este cel mai complex proiect IT dezvoltat vreodată de Carrefour România, aflat la intersecția dintre 6 sisteme informatice distincte: Carrefour, Carnation Group, Meti Logiciels et Services, Pay U, Fan Courier și RBC – acum complet integrate – plasând astfel compania noastră în prim planul dezvoltării de comerț online și tehnologie din această țară.

Cu peste 9.900 de magazine în 33 de țări, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul 1 în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour se afirmă ca un partener zilnic pentru peste 25 de milioane de clienți din Europa, Asia și America Latină. Cu peste 3 miliarde de operațiuni la casă, prin intermediul tuturor activitaților sale, Grupul își asumă responsabilități economice, sociale și de mediu și garantează pentru calitatea produselor sale și securitatea clienților săi.

În România, Grupul Carrefour numără 112 magazine dintre care 24 hipermarket-uri „Carrefour”, 68 supermarket-uri „Market”, și 20 magazine de proximitate „Express”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button