BrandFashion

Beyond the future, noua colectie vara 2013 by Stefan Musca – galerie foto

Asimetria si detaliile experimentale din colectia Beyond the Future – vara 2013 –  definesc urbanul maritim intr-un mod unic, niciodata conceptual- imitativ, caracteristic brandului New Funky Fashion by Stefan Musca.

Dedicata barbatilor pentru care distractia nu se opreste niciodata, colectia ofera un mix de dinamism si libertate.  Culorile intense, precum galben, rosu, albastru, violet, verde sau orange, si functionalismul usor sofisticat  al creatiilor vestimentare accentueaza personalitatea purtatorului.  Lipsit de griji, imprevizibil, mereu in cautarea experientelor noi si nonconformiste, cel care poarta tinuta Beyond the Future devine memorabil.

Afla de pe Gadget & Trends Magazine povestea lui Stefan Musca

Fiecare piesa vestimentara este o calatorie printre forme care scapa regulilor, buzunare reinventate, imprimeuri funky sau cusaturi ce dau un ritm surprinzator creatiilor.  Astfel, pantalonii, tricourile si camasile sunt redefinite cu fiecare model. Materiale precum denim, fas, tercot, stofa si piele  sunt mixate in mod original si ofera lejeritatea de care el are nevoie pentru a explora pe deplin intregul sezon estival.

Stefan Musca s-a consacrat in lumea designului vestimentar prin intermediul unei linii de creatie funky, dominata de fenomenul clubbing-ului. In anul 1998, a deschis propriul magazin de haine chiar in inima Bucurestiului, pe strada Batistei, nr. 15, in spatele ambasadei Statelor Unite ale Americii, New Funky Fashion. Colectia Beyond the future – vara 2013 este disponibila incepand de astazi pe site-ul www.nff.ro si in magazinul din strada Batistei, nr. 15

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button