Life&Style

Carmen Brumă face mişcare în Băneasa Shopping City

Carmen BrumaCarmen Brumă şi Luminiţa Nicolescu, alături de doi specialişti internaţionali din domeniu, vă aşteaptă în weekend-ul 21-24 martie să vă antrenaţi împreună în cadrul celor mai noi programe de fitness şi aerobic și să descoperiți, totodată, secrete de nutriţie pentru un stil de viaţă sănătos.

De Marian Crăciun

În luna martie, am dedicat trei weekend-uri de relaxare şi răsfăţ femeilor, astfel încât să le reamintim că aici vor găsi întotdeauna activităţi specifice stilului lor de viaţă. În Băneasa Shopping City doamnele şi domnişoarele vor fi mereu conectate la cele mai noi tendinţe în beauty şi fashion şi vor găsi soluţii pentru un stil de viaţă sănătos şi armonios,”

Roxana Răcănel, Advertising & Direct Marketing Specialist în cadrul Băneasa Shopping City.

Weekend-ul Sport este cel de-al treilea weekend tematic pregătit de Băneasa Shopping City în luna martie pentru doamnele şi domnişoarele care doresc să rămână la curent cu inovaţiile din domeniile ce completează stilul de viaţă al femeii moderne.  În primele două weekend-uri, Beauty şi Zen, invitatele au fost răsfăţate cu sesiuni de înfrumusețare şi au primit sfaturi legate de echilibrul interior şi nutriţie de la experţi în domeniu.

Weekend-ul Sport începe cu un concept de fitness unic în România – Steel Program, prezentat de Fernando Gorini şi Gonzalo Vicos, antrenori care predau acest sport în toată Europa. Apoi, antrenorul Dana Beltechi vă invită la Rebound, o sesiune distractivă de aerobic pe trambuline. Demonstraţiile continuă sâmbătă, împreună cu antrenamente de kick box alături de Razvan Protasievici, legenda kick box-ului în România.

Duminică, două dintre cunoscutele specialiste în nutriţie şi sport din România vă aşteaptă cu demonstraţii de fitness şi aerobic şi seminarii despre stilul de viaţă sănătos. Luminiţa Nicolescu, experta în yoga care a modelat silueta unor vedete ca Andreea Raicu sau Valentina Pelinel, va împărtăşi participanţilor la demonstraţii secretele unui corp armonios menţinut prin exerciţii de streching. Carmen Brumă, autoarea programului 3S, va vorbi despre alimentaţia sănătoasă, va oferi sfaturi pentru slăbit şi va răspunde întrebărilor din public.

Menţinerea unui corp frumos şi sănătos nu se face prin diete drastice, ci printr-un stil de viaţă echilibrat ce combină o alimentaţie sănătoasă cu antrenamente eficiente,”

afirmă Carmen Brumă.

Seminarul va fi urmat de o sesiune de autografe.

Program_Weekend Sport Baneasa Shopping City_Beauty Baneasa Shopping City_Zen Carmen Bruma

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button