FashionLife&Style

Venetian Affair, noua colecţie Meli Melo Paris

BU8A7577Gondole, oraşe plutitoare, palate decorate în stil baroc – inspiraţie pentru bijuteriile şi accesoriile momentului. Meli Melo Paris, unul dintre principalii retaileri locali de bijuterii şi accesorii fashion din România, lansează cea mai nouă colecţie – Venetian Affair – inspirată din elementele frumosului oraş plutitor. Bijuteriile şi accesoriile acestei primăveri au la bază accente arhitecturale şi detalii baroc ce aduc visarea şi armonia pe primul loc.

de Marian Crăciun

Noua colecţie Meli Melo Paris este disponibilă în cele 40 de magazine din reţea începând din luna martie şi până în prima săptămâna a lunii iunie.

Romantismul şi frumuseţile Veneţiei ne-au ajutat să creăm un stil aparte care să pună în valoare feminitatea tuturor clientelor noastre. De la culorile şi formele folosite, până la texturi şi imprimeuri, fiecare element al colecţiei Venetian Affair le va transpune pe cliente într-o lume de basm, în care romatismul este la loc de cinste”,

Oana Lazăr, Marketing Manager al Meli Melo Paris.

Venetian Affair propune inele cu un design aparte, ce împrumută din elementele oraşului şi, în acelaşi timp, pun accent pe detalii supradimensionate. Astfel, la raft vor putea fi găsite inele cu decoruri ce imită clădirile în stil baroc ale Veneţiei, dar şi decorate cu pietre de mari dimensiuni.

Cerceii candelabru, în culori fresh sau calde, colierele masive cu detalii metalice, puternice, dar şi cele cu perle, gulerele cu elemente spectaculoase şi detalii atent lucrate – fie din piele sau materiale textile, brăţările cu dantelării metalice – toate acestea amintesc de moda într-un palat veneţian şi se regăsesc în produsele Venetian Affair.

Genţile îmbină şi ele romanticul cu elegantul. Imprimeurile şi texturile noilor produse fac din acestea piese neconvenţionale, dar în acelaşi timp delicate, romantice. Nuanţele pastel, detaliile dantelate, lanţurile de decor sau materialele perforate sunt pe primele locuri în designul genţilor şi plicurilor din noua colecţie Meli Melo Paris. În plus, Venetian Affair include atât genţi oversized, cât şi clutch-uri “bijuterie”, special create pentru o imagine de senzaţie.

Eşarfele din noua colecţie sunt şi ele la înălţime. Acestea au culori diafane şi prezintă motive romantice sau detalii baroc într-o singură nuanţă, fiind potrivite pentru crearea de outfit-uri cât mai diverse. Voalul, dantelele şi franjurii nu lipsesc nici ele din detaliile Venetian Affair.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button