Gadget

Oportunități de carieră: Career Leader dă startul înscrierilor pentru cea de-a treia ediție

The word Careers surrounded by doors in many colorsFundatia Romano-Americana gazduieste in luna aprilie cea de a treia editie a Career Leader, proiect Akcees care ofera participantilor sansa de a acumula experienta profesionala de calitate lucrand alaturi de experti si companii de top din diferite industrii. Tinerii pasionati de consultanta, IT sau banking, pot aplica gratuit la eveniment completand formularul de inscriere disponibil online la http://akcees.com/career

de Marian Crăciun

Fiecare zi debuteaza cu o prezentare a oportunitatilor de cariera in industrie si continua cu un training de specialitate sustinut de experti consacrati. Evenimentul continua cu un studiu de caz rezolvat pe echipe in cadrul unui workshop interactiv. La final, echipele participante prezinta rezultatele obtinute, iar performantele deosebite sunt rasplatite cu premii si stagii de practica.

Career Leader ofera tinerilor sansa de a depasi impasul in care se regasesc din cauza lipsei de experienta. Mai mult, evenimentul ii ajuta sa inteleaga daca un anumit domeniu li se potriveste sau nu si le da ocazia sa interactioneze in mod direct cu profesionisti si angajatori importanti din Romania. Ne bucura sa vedem ca evenimentul ajunge  la cea de a treia editie si le recomandam tinerilor sa profite de aceasta oportunitate si sa aplice!”,

Giorgiana Ene, Vice-Presedinte Marketing Akcees si coordonator proiect Career Leader.

IT (luni, 15 aprilie). Prima zi a Career Leader deschide orizonturi tinerilor pasionati de tehnologie. Acestia au ocazia sa inteleaga ce presupune o cariera in tehnologie si sa rezolve un studiu de caz complex alaturi de reprezentanti ai Microsoft Romania.

Consultanta (marti, 16 aprilie). In ceea de a doua zi a evenimentului, tineri interesati de management si consultanta au sansa de a fi consultanti pentru o zi. Acestia vor lucra impreuna cu profesionisti din cadrul Contrast Management Consulting si Controller Institut si vor participa la o simulare manageriala.

Banking (joi, 18 aprilie). Seria de evenimente se incheie cu ziua dedicata domeniului financiar-bancar, zi in care participantii vor intelege ce inseamna o cariera in domeniu si vor rezolva un studiu de caz sub indrumarea expertilor din cadrul BRD Groupe Société Générale.

A treia editie Career Leader se adreseaza studentilor si tinerilor absolventi cu rezultate deosebite pe plan academic si extra-curricular, care isi doresc sa acumulexe experienta profesionala de calitate. Participarea la eveniment este gratuita, iar inscrierile se realizeaza online pe site-ul proiectului http://akcees.com/career. Perioada de aplicatii se incheie vineri, 5 aprilie, iar selectia este realizata de un juriu format din specialisti resurse umane. Rezultatele finale vor fi comunicate miercuri, 10 aprilie.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button