Travel

Călătorie în jurul lumii la bordul unui Jumbo-Jet privat. Preț maxim: 30.280 de euro!

buenosaires_8619923 de zile, șapte destinații de vis, opt decolări/aterizari, un Jumbo-Jet privat, zboruri directe, fără schimburi de avion, fără timpi de așteptare, zeci de excursii opționale, același echipaj – inclusiv un medic și un concierge. Pe scurt, aventură, lux, confort împins la limitele imaginației și destinații speciale, alese cu o deosebită grija pentru detalii, astfel încât și cei mai experimentați călători să rămână fără cuvinte.

de Marian Crăciun

Inconjurul lumii la bordul Jumbo-Jet-ului (Boeing 747) privat, pus la dispozitie de compania Lufthansa, reprezinta o sansa unica in viata pentru cei care viseaza sa vada lucrurile dintr-o noua perspectiva.

Daca sunteti pregatiti mai trebuie sa stiti doar ca aventura isi ia zborul pe 15 noiembrie din “Capitala Viselor”, Viena, cu destinatia Cape Town. Iar pe parcursul celor 23 de zile, in care singurul lucru ce le va lipsi pasagerilor este dorul de casa, se va ateriza/decola in total de opt ori: Buenos Aires / Insula Pastelui / Tahiti / Sydney / Angkor Wat / Muscat si, inapoi, la Viena. Cu o singura exceptie, zborurile vor fi de zi, pentru a nu a perturba in nici un fel bioritmul turistilor, iar in fiecare oras principal de destinatie aventurierii vor putea aduna experiente unice, selectate cu atentie de maestri ai turismului de lux.

Potrivit organizatorilor, printre highlight-urile celor 28 de excursii optionale, ce pot completa “Super-calatoria anului 2013”, se numara vizitarea Capului Bunei Sperante si a Cape National Park, vizitarea rezervatiei de animale Aquila, unde se va face un safari cu masini “4×4”, scufundari si snorkeling in Laguna Punaaauia, vizitarea Lacului Tonle Sap si a satelor plutitoare sau o aventura cu Jeep-ul prin desert, la Wahiba Sands si Wadi Tayin.

“Super-calatoria anului 2013: In jurul lumii la bordul unui Jumbo-Jet privat” urmeaza trendul luxului si include numai cazari in hoteluri de 4 si 5 stele, atent alese, zborul dus-intors Bucuresti – Viena, zborurile cu Boeing-ul 747 privat, masa in sistem demipensiune si toate transferurile si taxele. Pretul pentru un bilet la Clasa Economy este de 18.150 euro, la Business Class, de 25.250 euro, iar turistii care opteaza pentru First Class trebuie sa achite 30.280 euro.

Intreg itinerarul precum si toate detaliile si optiunile “Super-calatoriei anului 2013” le gasiti pe site-ul Perfect Tour (http://www.perfect-tour.ro/brazilia/cu_avionul_privat_in_jurul_lumii-2-prezentare.html), accesand sectiunea “Brosura”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button