Parenting

Back to School by Microsoft

MicrosoftȘcoala începe, în curând, și Microsoft s-a gândit, deja, la toate cele necesare. Compania a prezentat, astăzi, o ofertă completă de Back To School, cu cele mai noi device-uri Windows 8, o ofertă Office 365 vândut împreună cu căști Microsoft, smartphone-uri cu Windows Phone 8, asezonate cu cele mai cool aplicații și hardware ce completează experiența Windows.

Cele mai bune oferte ale partenerilor de retail vin în ajutorul studenților care caută soluții cool pentru a fi mai productivi, dar să rămână în același timp conectați cu prietenii lor; echilibrul perfect între “work & play”.

Mai mult decât o tabletă. Cu tabletele Windows 8 îți poți lua temele, notițele de la cursuri, cărțile, muzica și pozele oriunde, pe un singur device.

Multitasking. Work + play. Fără compromis. Cu funcționalități precum Snap, Windows 8 îți permite să iei notițe cu ajutorul OneNote în timp ce îți faci planuri de week-end cu prietenii cu aplicații precum Twitter sau Skype.

Productivitate fără compromis. Microsoft Office te ajută să îți organizezi temele și notițele, cu stocare în cloud prin aplicația SkyDrive și sincronizare cu toate device-urile tale.

SkyDrive îți face viața mai ușoară.

o             Permite editarea documentelor oriunde și oricând

o             Colaborare cu colegi prin intermediul Office 365 în cloud

o             Stocare în cloud pentru a nu pierde nicio informație sau document important

Aplicații pentru toți și toate. Peste 115.000 de aplicații Windows 8 și 170.000 de aplicații Windows Phone așteaptă să fie descoperite și testate. De la instrumente de productivitate și până la jocuri cool interactive, există aplicații pentru orice și oricine.

Un motiv în plus pentru a cumpăra acum un device cu Windows 8: începând cu data de 18 octombrie, toate aceste device-uri sunt eligibile pentru upgrade-ul gratuit la Windows 8.1.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button