AmericaAsiaEuropaParentingTravelTrends

Sunteţi fani Hello Kitty? Ce aţi spune dacă aţi zbura în Europa cu un avion “îmbrăcat” în imaginea celebrei pisicuţe

Transportatorul aerian taiwanez EVA Air este pe punctul de a împlini visul oricui copil din Statele Unite şi, în curând, şi din Europa. Oficialii companiei au anunţat că începând cu luna septembrie, avioanele cu logo-ul simpaticului personaj vor zbura spre Los Angeles din Taoyuan, Europa fiind de asemenea pe lista viitoarelor destinaţii vizate de operator.

Operatorul din Taiwan şi-a alăturat brandul de cel al companiei Sanrio, producătorul Hello Kitty în 2011, după ce în 2005 au avut o altă încercare de a colabora. În prezent, EVA Air deţine cinci avioane Airbus A330 “tapetate” cu imaginea personajului creat de Ikuko Shimizu, fiecare abordând o temă diferită: Magic jet, Cloud jet, Music jet , Apple jet şi World jet.

Până acum, pisicuţa celebră în toată lumea a zburat din Taiwan doar spre Japonia, Hong Kong, China, Guam şi Coreea de Sud.

Hello Kitty va ajunge în Statele Unite cu un Boeing 777, însă momentan, oficialii companiei nu au dezvăluit imaginea care se va afla pe fuzelajul acestuia, precizând că va fi similară cu cele de pe avioanele Airbus.

Primul produs care a adus imaginea pisicuţei transformate într-un fenomen şi adorate de milioane de copiii (şi nu numai) din întreaga lume a fost o poșetă din vinil şi a fost introdus în Japonia în 1974 și în Statele Unite în 1976.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button