GadgetTableteTrends

Aveţi copii pasionaţi de gadgeturi? Samsung lansează unul special pentru ei: GALAXY Tab 3 Kids

GALAXY Tab 3 Kids_2Producătorul de electronice Samsung, lider pe segmentul tehnologiilor mobile și în domeniul soluțiilor digitale, lansează Samsung GALAXY Tab 3 Kids, o tabletă dedicată copiilor, cu un vast conținut educațional și o securitate ridicată, astfel încât părinții să poată avea control deplin asupra informațiilor accesate.

“Copiii utilizează tehnologia mai mult decât oricând, iar acest lucru nu reprezintă un secret,” a afirmat JK Shin, CEO și Șef al diviziei IT & Mobile Communication în cadrul Samsung Electronics. “Am descoperit o oportunitate în a dezvolta un device pentru copii, care să poată fi utilizat într-un mod intuitiv și distractiv. Astfel, le putem oferi acestora un conținut bogat, interactiv și educațional care, cu siguranță, va fi pe placul părinților.”

Samsung GALAXY Tab 3 Kids beneficiază de o serie de aplicații preinstalate. Aceste aplicații, alături de hub-ul de resurse, Kid’s Store, oferă jocuri educaționale, divertisment pentru copii și aplicații de tip e-book. În plus, tableta le permite părinților să selecteze aplicațiile pe care copiii le vor accesa, prin intermediul Application Manager.

Având ca scop dezvoltarea copiilor, tableta Samsung GALAXY Tab 3 Kids include și o funcție de Time Management, care le permite părinților să seteze o perioadă specifică de utilizare. Când timpul setat se încheie, tableta se blochează, deblocarea acesteia realizându-se cu ajutorul unei parole, care poate fi reintrodusă de părinte. Această funcție îi ajută pe părinți să se asigure că timpul petrecut de copii jucându-se cu noile device-uri smart este corect echilibrat.

Cu un procesor dual de 1.2GHz, memorie de 1GB RAM, cameră principală de 3 megapixeli și camera frontală de 1.3, Samsung GALAXY Tab 3 Kids oferă perfomanța si puterea specifice gamei Samsung GALAXY și are rolul de a-i provoca pe utilizatori, oferind o experiență interactivă completă.

Cu ajutorul unei carcase speciale pentru copii, GALAXY Tab 3 este ușor de manevrat. Carcasa oferă, în plus, și un C Pen, pentru copiii pasionați de desen, evitând eventualele urme lăsate pe alte suprafețe.

Specificații tehnice pentru Samsung GALAXY Tab 3 Kids:

Rețea

WiFi

Procesor

Procesor 1.2GHz Dual Core

Ecran

7.0 inch WSVGA (1024×600, 170ppi) TFT

Sistem de operare

Android 4.1

Cameră

Principală 3 megapixeli

Frontală 1.3 -megapixeli

Video

Codec: MPEG4, H.264, H.263, WMV

Redare: 1080p Full HD @30fps

Audio

Codec: MP3, OGG, AC3, AAC, AAC+, eAAC+, WMA, WAV, FLAC

Funcții suplimentare

Samsung Apps / Kid’s Store

Google Mobile Services: Google Search, Gmail, Google Play Store, Google Plus, YouTube, Google Talk, Google Maps (Turn-by-turn Navigation), Google Now

Conectivitate

WiFi a/b/g/n (2.4/5GHz), WiFi Channel Bonding, WiFi Direct

Bluetooth® 3.0

USB 2.0

Memorie

8GB Memorie internă + 1GB (RAM)

slot microSD (până la 32GB)

Dimensiuni

Dimensiuni

111.1 x 188 x 9.9 mm

Greutate

302g

Culoare

Galben

Baterie

Bateria standard , Li-ion 4,000mAh

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button