BrandFashion

Animal Print, Glam Rock și Day-Ttime: colecția pentru femei de la CARPISA

CARPISA toamna iarna 2013 2014 femeiColectia CARPISA pentru toamna iarna 2013/2014 femei pune accentul pe functionalitate, fiind inspirata de agitatia urbana a zilei. Combinatia de culori si mixul de materiale sunt cuvintele cheie ale acestei colectii.

Si cind spunem mix de materiale ne referim la mixul de materiale opace cu cele  stralucitoare  si cele clasice,  care permit crearea de genti rigide, cit si flexibile.  Colectia aduce in atentie si nailonul ( nylon ), un material functional dar si distractiv in acelasi timp, in diverse culori si cu diverse aplicatii.

Colectia imbina stilul romantic  cu stilul rock, ambele traduse prin spirit tanar, dar sobru.  Elementele decorative propuse se incadreza perfect in aceasta combinatie: de la tinte la lanturi si fermoare metalice, de la ciucuri din piele la funde decorative.

Cele 3 teme principale ale colectiei CARPISA pentru femei a noului sezon sunt: Animal Print, Glam Rock si Day-Ttime.

Animal Print,  un joc de culori neutre care contrasteaza in mod armonios.

Glam Rock , interpretat ca un joc de stele stralucitoare desenate cu aplicatii metalice care lumineaza o noapte intunecata,  fie ca un joc de tinte printate ton pe ton care scot in evidenta spiritul tanar.

Day – Time, o oferta concreta de genti si accesorii create special pentru fiecare tip de femeie.

Nu trebuie sa uitam nici de gentile din piele si piele intoarsa. Fie ca este vorba de pielea de crocodil sau de cea Suede, culorile clasice alterneaza cu cele vii. Culorile vedeta sunt  visiniu si rosu, pentru a scoate in evidenta feminitatea si senzualitatea oricarei femei.

Noua colectie CARPISA pentru sezonul toamna iarna 2013/2014 se gaseste in toate cele 4 magazine CARPISA din Romania: Baneasa Shopping City Bucuresti, AFI Palace Cotroceni Bucuresti, City Park Mall Constanta, Iulius Mall Cluj Napoca, cit si online pe www.shoes.ro.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button