BusinessCompanii

Asigurările de incendiu şi alte calamităţi naturale au adus Safety Broker intermedieri de 1 milion euro

fireCompania de brokeraj în asigurări Safety Broker a intermediat în primul trimestru al anului curent prime în valoare de peste 11,5 milioane euro, cu 4,4 milioane euro mai mult decât în perioada corespondentă a anului trecut. Asigurările de incendiu şi alte calamităţi naturale au adus Safety Broker intermedieri de aproape 1 milion euro în primele trei luni ale acestui an.

Din totalul subscrierilor realizate în 2013, poliţele de răspundere civilă auto (RCA) reprezintă circa 7,5 milioane euro (faţă de 4,5 milioane euro în T1/2012), în timp ce subscrierile aferente asigurărilor auto CASCO s-au ridicat la 2,5 milioane euro (față de doar 1,7 milioane euro în T1/2012).

“Vom depăşi cu siguranţă, la sfârşitul acestui an, pragul psihologic al celor 45 milioane euro prime intermediate, în contextul în care ne-am propus o creştere de circa 22% pentru 2013”, spune Viorel Vasile, Managing Partner al Safety Broker. Compania este cel mai mare broker de asigurare independent cu capital integral românesc ce operează în ţara noastră.

“Rezultatele noastre de acum sunt o consecinţă a celor 8 ani de dezvoltări şi se datorează în exclusivitate clienţilor şi partenerilor noştri – cărora am dori să le mulţumim”, concluzionează Viorel Vasile.

În primele trei luni ale anului current, brokerii de asigurare din România au intermediat un volum de prime brute de circa 200 milioane euro, conform estimărilor specialiştilor.

Safety Broker este cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local ce operează în România. Compania dispune în prezent de una dintre cele mai dezvoltate reţele teritoriale de sucursale şi agenţii, fiind prezentă cu o echipă de peste 500 de specialişti în Bucureşti si in tara.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button