GadgetTrends

Aplicația Auto.ro a câștigat premiul “Best use of location services” la Mobilio Awards

Aplicația Auto.ro a câștigat premiul cel mare “Best use of location services” în cadrul Mobilio Awards, competiție ce a premiat aplicațiile de mobil care redefinesc standardele de excelență și schimbă regulile în lumea aplicațiilor mobile.

Aplicația Auto.ro powered by Vodafone, premiată cu locul I pentru “Best use of location services” în cadrul Mobilio Awards 2013, are în momentul de față peste 150.000 de descărcări și 1.500 de recenzii, este gratuită și oferă șoferilor localizarea pe hartă a celor mai apropiate servicii auto de locul în care se află. La un an de la lansare, Auto.ro se află în topul preferințelor șoferilor atât pentru iOS, cu 56.000 descărcări înregistrate în Apple Store, cât și pentru versiunea Android, cu 94.000 descărcări din Google Play.

Am plecat de la ideea de a oferi șoferilor facilități privind serviciile auto de care ar putea avea nevoie oricând și oriunde în România. La un an de la lansarea aplicației Auto.ro, ne bucurăm să vedem că este recunoscută atât prin nivelul de popularitate la care a ajuns, cât și prin distincția obținută în cadrul Mobile Awards 2013. Acest lucru ne îndeamnă să continuăm dezvoltarea de servicii atractive care să ușureze viața șoferilor din România aflați în trafic și în afara lui”

Sergiu Gamureac, Director Executiv Auto.ro.

Premiile competiției organizate în cadrul ZF Mobilio au fost acordate pe baza unor criterii de evaluare menite să facă o departajare obiectivă a aplicaţiilor înscrise în competiţie: creativitate & inovaţie, grafic design, user experience, funcţionalitate şi rezultate obținute.

Câștigătorii Mobilio Awards 2013:

“Best use of location services” – Auto.ro

“Best entertainment” – Zonga

“Best game” – Ninjaku Training

“Best use of mobi advertising” – Wallet Buzz

“The most innovating app” – Zonga

“Best mobisite” – Hotnews mobil & tablet

“Best of Mobilio” – Zonga

Premiul special IlikeIT – StarTaxi

Echipa Auto.ro a dezvoltat cea mai avansată aplicație pentru mobil din România ce oferă servicii utile oricărui posesor de smartphone care funcționează cu iOS sau Android.

Aplicația Auto.ro oferă următoarele facilități:

Locații servicii auto: benzinării, vulcanizări, spălătorii, service-uri, parcări, stații ITP, asistență rutieră și tractări, taxi, pensiuni și ATM-uri (bază de date de peste 30.000 adrese);

Mașina mea: se primesc notificări atunci cand expiră RCA, ITP, rovinietă, rata lunară sau altă alertă dorită;

Plăți: plata rovinietei direct din aplicație;

Anunțuri vânzare-cumpărare mașini noi și second hand: utilizatorii au posibilitatea să caute și să adăuge anunțuri auto direct de pe telefonul mobil, să salveze anunțurile favorite și să creeze alerte.

Aplicația Auto.ro este gratuită și s-a poziționat drept soluția ideală care vine în sprijinul șoferilor români. Este o aplicație utilă, prima din România care oferă utilizatorilor localizarea pe hartă a celor mai apropiate servicii auto de locul în care se află, prin indicarea distanței, direcției și sensului de mers. Este ușor de utilizat, calculează rapid ruta și distanța către cel mai apropiat furnizor de servicii auto, se poate edita, evalua și adăuga recenzii, oferă date de contact și promoții, toate acestea cu un consum redus de date pentru conectarea la internet.

Versiunea pentru Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netbridge.autoro

Versiunea pentru iOS: https://itunes.apple.com/ro/app/auto-ro/id430804021?mt=8

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button